Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Σύσκεψη εργ. σχημάτων δημοσίου κ ιδιωτικού τομέα, Τετάρτη, 7.00


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Η Ριζοσπαστική Παρέμβαση Μισθωτών Λογιστών ανανεώνει την πρόσκληση για παναθηναϊκή συνάντηση των ανεξάρτητων ριζοσπαστικών εργατικών σχημάτων με βάση τη συζήτηση και συμφωνία που είχε γίνει στη συνάντηση της 12ης Οκτώβρη με κάλεσμα της ΑΡΣΙ και των Κινήσεων- Παρεμβάσεων-Συσπειρώσεων της α΄ βάθμιας εκπαίδευσης.

Καλούμε την Τετάρτη 29 Οκτώβρη 2008, ώρα 7.00 μ.μ., στην αίθουσα Λογιστών, Κάνιγγος 27, 5ος όροφος, όλα τα ανεξάρτητα ριζοσπαστικά σχήματα και τις ταξικές κινήσεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Θεωρούμε ότι, στην κρίσιμη αυτή περίοδο, κορύφωσης της οικονομικής κρίσης, έντασης της αντεργατικής επίθεσης της κυβέρνησης και του κεφαλαίου και επιτάχυνσης των πολιτικών εξελίξεων, η ουσιαστική ανταλλαγή της εμπειρίας, η αναζήτηση κοινών απαντήσεων για την εργατική απάντηση στην κρίση και ο συντονισμός του δυναμικού των συσπειρώσεων, θα βοηθήσει αποφασιστικά στην ενίσχυση της παρέμβασης της ταξικής πτέρυγας, την εκδήλωση αγώνων, την πολιτικοποίηση του εργατικού κινήματος και τη νικηφόρα έκβαση των αναμετρήσεων. Μπροστά στους κλαδικούς αγώνες που ξεκινούν και την προοπτική πανεργατικών απεργιών και κινητοποιήσεων η συζήτηση του πολιτικού πλαισίου και η προώθηση του κοινού αγωνιστικού σχεδιασμού, νομίζουμε ότι επιβάλλεται άμεσα.

Στη συνάντηση αυτή είναι απόλυτα αναγκαία η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων αγωνιστών που συσπειρώνονται στα σχήματα.


Αθήνα 24/10/2008


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: