Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Αναδημοσίευση: Μεταφορά του Μηχανογραφικού Κέντρου της Εθνικής Τράπεζας σε νέες εγκαταστάσεις

ΑΠΟ ΝΑΥΤΕΜΠΡΟΡΙΚΗ..
SPACE HELLAS : Μεταφορά του Μηχανογραφικού Κέντρου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος σε νέες εγκαταστάσεις

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2009 12:29

Μέσα στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας των δύο εταιριών, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος εμπιστεύθηκε στη Space Hellas το έργο της μετεγκατάστασης του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού του Μηχανογραφικού Κέντρου της σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πολύπλοκο έργο, λόγω της κρισιμότητας των πληροφοριακών συστημάτων που μεταφέρθηκαν στο σύνολό τους, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σε συνεργασία με την εταιρία IBM. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία της μεταφοράς ήρθε σε πέρας επιτυγχάνοντας μηδενικό downtime στα πληροφοριακά συστήματα της Τράπεζας.
Η Space Hellas ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη μεταφορά, εγκατάσταση και επαναλειτουργία του εξοπλισμού LAN, WAN καθώς και εξοπλισμού ασφάλειας των συστημάτων πληροφορικής, που έγινε σε στενή συνεργασία με το τεχνικό προσωπικό της Τράπεζας. Επίσης, σε συνεργασία με την ΙΒM, η εταιρία εγκατέστησε στο νέο Μηχανογραφικό Κέντρο, νέο σύστημα δικτυακής τηλεφωνίας το οποίο στηρίζεται στη λύση Unified Communications του γνωστού κατασκευαστικού οίκου Cisco.Η Space Hellas πρωταγωνιστεί στον τομέα των λύσεων υψηλής τεχνολογίας, ως System Integrator και Value Added Solutions Provider, έχοντας υλοποιήσει πολλά και σημαντικά έργα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία διαθέτει ευρύτατο και πιστό πελατολόγιο από τον Τραπεζικό τομέα, όπου για περισσότερα από 20 έτη έχει σχεδιάσει, υλοποιήσει και υποστηρίζει την πλειονότητα των on line δικτύων των ελληνικών τραπεζών στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: