Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και πάλι καλεί τον κόσμο να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ!

Αναδημοσιεύουμε το δελτίο τύπου της ΓΣΕΕ, όπου ξεκάθαρα ο πρόεδρος και συνάδελφός μας Παναγόπουλος λέει ότι οι εργαζόμενοι ξέρουν ποια είναι η σωστή πολιτική, να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ!!!! Εμείς λέμε αίσχος!! Δηλαδή από 5 Οκτώβρη που το ΠΑΣΟΚ θα βγει κυβέρνηση, η ΓΣΕΕ θα είναι κυβερνητική και με τη βούλα????
ΓΣΕΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
23/9/09

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ “ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ” ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ


Δημοσιογράφος: Ένα σχόλιο για τη χτεσινή μονομαχία των δυο πολιτικών αρχηγών. Έχουν αποσαφηνιστεί τα ζητήματα που καίνε τους εργαζόμενους; Είστε ικανοποιημένοι από τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών; Υπήρξε φως στα σκοτεινά σημεία;

Πρόεδρος ΓΣΕΕ: Ακούσαμε δυο διαφορετικές λογικές δυο διαφορετικές φιλοσοφίες πολιτικής. Η μία μας λέει ότι θα συνεχίσει τις “μεταρρυθμίσεις” – κατεδαφίσεις ότι θα παγώσει τους μισθούς , θα περιστείλει τις συντάξεις, θα κάνει περικοπές στις κοινωνικές παροχές και θα δούμε. Και η άλλη λέει ότι θα αναθερμάνει την οικονομία, θα τονώσει την αγορά, θα ενισχύσει τους μη έχοντες και μη κατέχοντες. Εμείς από τη μεριά των εργαζομένων, των μη εχόντων και μη κατεχόντων ξέρουμε ποια είναι η σωστή πολιτική.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ!
ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ.
ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ,GOLDEN BOYS ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΛΠ ΠΑΡΑΣΙΤΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΛΙΧΘΗΚΕ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ 'ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΙΚΙ'ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ.ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ.....