Πληροφορίες για Εκλογές

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 3349911 (19911) ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 6980925499

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

Παραίτηση του γραμματέα της ΕΑΚ του Γέρακα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ


Συνάδελφοι,
Πολλές φορές έχω επισημάνει και στον Σύλλογο και προς όλους το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΚΜ και την σταδιακή απαξίωση που υφίσταται.
Το αχαλίνωτο outsourcing χαρίζει εργασίες και τεχνογνωσία σε εταιρείες.
Η απουσία προσλήψεων σε μόνιμο προσωπικό οδηγεί σε διακοπή της συνέχειας, σε γνώσεις, εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού. Άλλωστε σε λίγο, στελέχη θα έχουμε, υπαλλήλους δεν θα έχουμε ή μάλλον ενοικιαζόμενους υπαλλήλους θα έχουμε, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται συνεχώς. Βέβαια μετά από δύο - τρεις εθελούσιες ούτε στελέχη θα έχουμε, αλλά μην ανησυχείτε γι αυτό υπάρχουν οι εταιρείες.
Οι κύριοι Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός Διευθυντής και Βοηθός Γεν. Διευθυντή με συνέπεια και αγόγγυστα εργάζονται για την ολοκλήρωση όλων αυτών που αναφέρουμε. Άλλωστε γι αυτό και προχωρούν σε τοποθετήσεις στελεχών μόλις δέκα μέρες !!! προ των εκλογών και γι αυτό πιέζουν τις υπηρεσίες να επισπεύσουν τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης εργασιών και προγραμμάτων. Βέβαια έχουν κάνει καλή δουλειά και στη δημιουργία όλων εκείνων των στελεχών που βοηθούν στη υλοποίηση όλου αυτού του σχεδιασμού. Για όλους τους υπολοίπους συναδέλφους ο ρόλος που τους επιφυλάσσουν είναι του βωβού χειροκροτητή σε φιέστες εγκαινίων και του τροχονόμου των εταιρειών.
Συνάδελφοι,
Οι αγώνες, το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπουν τίποτε άλλο πια, παρά να παραιτηθώ.
Ελπίζω η ενέργεια μου αυτή, να ξυπνήσει συνδικαλιστές και εργαζόμενους, για να αντιδράσουν όπως αξίζει στην ιστορία αγώνων των εργαζομένων στην Εθνική, για να σταματήσει η απαξίωση ενός ιδιαίτερα σημαντικού κομματιού της τράπεζας και να περισώσουμε ό,τι μπορεί να περισωθεί.

Ο Γραμματέας της ΕΑΚ
Κ. Μαυραγάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: