Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Συνδιάσκεψη γυναικών της ΟΤΟΕ, Πέμπτη 19/1

8η Συνδιάσκεψη Γυναικών ΟΤΟΕ
Αύριο, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009 στο ξενοδοχείο
DIVANI CARAVEL HOTEL

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Στα πλαίσια του 29ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της ΟΤΟΕ, η Γραμματεία Ισότητας διοργανώνει την 8η Συνδιάσκεψη Γυναικών, την Πέμπτη 19 Νοέμβρη, μια μέρα πριν την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου.

Ζητούμενο συνεχίζει να αποτελεί η ισότιμη παρουσία των γυναικών, η διασφάλιση και κατοχύρωσή τους μέσα στον εργασιακό χώρο, με αξιοπρεπείς εργασιακές συνθήκες και σχέσεις, στο σημερινό τοπίο που έχει διαμορφωθεί στον τραπεζικό κλάδο.

Για το λόγο αυτό, κεντρικό θέμα της Συνδιάσκεψης Γυναικών είναι:
«Διεκδικούμε την ισότιμη παρουσία μας σε μια αξιοπρεπή εργασία»

Στη Συνδιάσκεψη των Γυναικών μπορούν να συμμετέχουν εκτός από τις εκλεγμένς συνδικαλίστριες σε ΔΣ και νομαρχιακά παραρτήματα και όσες εργαζόμενες στην Εθνική Τράπεζα είναι εκλεγμένες στις Ε.Α.Κ. του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Λόγω της κρισιμότητας του γυναικείου ζητήματος, η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στη Συνδιάσκεψη μπορεί να δώσει τροφή για προβληματισμό και να διαμορφώσει προτάσεις για τον τρόπο που το συνδικαλιστικό κίνημα αναπτύσσει τη σχετική δράση του στο χώρο των τραπεζών.
Για το λόγο αυτό καλούμε όσες συναδέλφισσες δεν είναι εκλεγμένες και μπορούν μετά το πέρας του ωραρίου εργασίας, να έρθουν και να παρακολουθήσουν για να παρέμβουν και συμβάλλουν στη συζήτηση για το Πρόγραμμα Δράσης της Γραμματείας Ισότητας για την επόμενη τριετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: