Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Δέκα κινήσεις τραπεζοϋπαλλήλων για την απόλυση του συναδέλφου Καράμπελα στην Άλφα Μπανκ

Κερδήθηκε μια μάχη, πρέπει να κερδηθεί και ο πόλεμος…

Συνάδελφοι,

Η απόφαση της τελευταίας δικαστικής διαμάχης του σ Καράμπελα με την Τράπεζα, υποχρεώνει την εργοδοσία, όχι μόνο να ακυρώσει την απόλυσή του, αλλά απαιτεί από αυτήν να τον τοποθετήσει σε θέση ανάλογη των προσόντων του και της εμπειρίας του. Αυτό το γεγονός, έδειξε με πολύ καθαρό τρόπο, πώς ένας απλός συνάδελφος, ο οποίος ζώντας την κατάφωρη αδικία, τη συστηματική υποβάθμιση, τις καθημερινές ύβρεις, κοροϊδίες και συκοφαντίες ενός μεγάλου μέρους του μεσαίου και ανώτατου μηχανισμού της ALPHA BANK, όχι μόνο στάθηκε όρθιος, αλλά πέρασε σε επίθεση εναντίον τους, κερδίζοντας αλλεπάλληλες δικαστικές υποθέσεις, καταφέρνοντας έτσι, μέχρι στιγμής να βγαίνει νικητής.

Τέτοιου είδους προκλήσεις υφίστανται καθημερινά οι τραπεζοϋπάλληλοι, γι αυτό η Ομοσπονδία μας, πρέπει να κόψει το δρόμο σε κάθε διάθεση των τραπεζιτών να προχωρούν σε παρόμοιες αυταρχικές ενέργειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν αρκεί η παρουσία της ΟΤΟΕ και της ΓΣΣΕ, με νομική εκπροσώπηση, στη νέα δίκη της 03/05/2011, ημέρα Τρίτη, όπως και η διαβεβαίωση του προέδρου και ΓΓ της ΟΤΟΕ ενώπιον του Γενικού συμβουλίου στις 13/4/2011 και η ομόφωνη αποδοχή από το σώμα, ότι δηλαδή θα συμπαρίστανται σε κάθε απόπειρα των τραπεζιτών να απολύουν με παράνομο και καταχρηστικό τρόπο τους συναδέλφους μας. Πρέπει να δημοσιοποιηθεί το γεγονός με ανακοίνωση-καταγγελία από την πλευρά της Ομοσπονδίας, όπου θα αναδεικνύεται η σημασία της επαναπρόσληψης του συναδέλφου ως νίκη όλων των τραπεζουπαλλήλων.

Η παρουσία όσων συναδέλφων μπορούν, στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 3/5/2011 είναι απαραίτητη (10 π.μ., κτίριο 5). Ο σύλλογος της τέως Ιονικής πρέπει να κηρύξει στάση εργασίας τη μέρα αυτή και οι απαλλαγμένοι και αποσπασμένοι της Ομοσπονδίας να είναι όλοι παρόντες.

Η νίκη του σ Καράμπελα θα είναι νίκη για όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους.

 
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ALPHA BANK προερχομένων εκ της ΙΟΝΙΚΗΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΕ

ΟΔΟΣ ΕΥΠΟΛΙΔΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ π. ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: