Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μείωση μισθών στους ενοικιαζόμενους στην Εθνική Ασφαλιστική

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Η καμπάνα αυτή τη φορά χτύπησε για τους συναδέλφους μας μέσω Icap

30-08-2011

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εν ψυχρώ μείωση των αποδοχών των εργαζομένων μέσω Icap στην Εταιρία μας, αλλά και την τροποποίηση της σύμβασης εργασίας τους, πράξη που εκπορεύεται από την Διοίκηση της Εταιρίας μας και από στελέχη της Τράπεζας.
Μείωση που δεν δικαιολογείται από τίποτε και που όμως διαμορφώνει άμεσα ένα συγκριτικό μειονέκτημα για όλους τους εργαζόμενους στην Εθνική Ασφαλιστική, μιας και πλέον θα υπάρχει διαθέσιμο άμεσα ένα φτηνό εργατικό δυναμικό που οι αποδοχές του θα ορίζονται από την Γενική Συλλογική Σύμβαση αλλά που θα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφαλιστικού υπαλλήλου.
Με αυτό τον τρόπο καταστρατηγούνται συμβάσεις και δικαιώματα δεκαετιών.

Εκτιμά ότι η Διοίκηση της Εταιρίας εξαντλεί κάθε περιθώριο εμπάθειας απέναντι σε αδύναμους εργαζόμενους, που προσφέρουν πολλά στην λειτουργία της Εταιρίας και αποτελούν μέρος του ανθρώπινου δυναμικού της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το Δ.Σ. θεωρεί ότι το θέμα αφορά όλους τους εργαζόμενους γιατί η καμπάνα που άρχισε να χτυπάει για τους διπλανούς μας, αύριο θα σημάνει για εμάς.

Συναδελφικά

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: