Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Συλλόγου Εθνοντάτα για Γενική Συνέλευση Γέρακα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟDATA
Αρ. Απ. Μ.Π.Πειρ. 21/10, Α.Μ. 4683, Ειδ.Αρ. 1395
 Τηλ. 6984-073435, Web: http://www.seethnodata.gr/ ,  email: somateioethnodata@gmail.com

 Γενική Συνέλευση της ΕΑΚ (Επιτροπή Αντιπροσώπων Καταστήματος) του κτιρίου του Γέρακα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1-9-2011, με συμμετοχή των συναδέλφων από όλες τις διευθύνσεις  (Πληροφορικής, Οργάνωσης, Κεντροποιημένων Εργασίων, Συναλλακτικής Τραπεζικής Ομίλου) που στεγάζονται στο κτίριο. Την συνέλευση παρακολούθησαν επίσης συνάδελφοι από Εθνοdata – Εθνοplan και συνάδελφοι ενοικιαζόμενοι από άλλες εταιρείες.
 Η Συνέλευση ψήφισε την πρόταση για απεργία διαρκείας για την διεκδίκηση του επιδόματος Ειδικών Συνθηκών και την μη περαιτέρω περικοπή του εισοδήματος τους. To παραπάνω επίδομα είναι το 4ο που περικόπτεται μετά την περικοπή ή μείωση των εξόδων παραστάσεως, επίδοματος  τέκνων και παιδικής μέριμνας
 Η απόφαση που πάρθηκε με συντριπτική πλειοψηφία εξουσιοδοτεί το ΔΣ του ΣΥΕΤΕ να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και αποφάσεις για την κήρυξη και την διοργάνωση της απεργίας.
 Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνοdata εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των συναδέλφων που μπορεί να σηματοδοτήσει την έναρξη της αντίστασης σε όσα συμβαίνουν τελευταία στον χώρο της Εθνικής Τράπεζας: αθρόες απολύσεις, μειώσεις ωραρίου και μισθού σε ενοικιαζόμενους συναδέλφους.
 Η συγκυρία αναδεικνύει  για άλλη μια φορά το προφανές αλλά και εκκρεμές εδώ και μήνες αίτημα μας για ένταξη του σωματείου μας άμεσα στην ΟΤΟΕ έτσι ώστε στους αγώνες να μην αποτελούμε εξ ορισμού οργανωμένο απεργοσπαστικό μηχανισμό . Με την συγχώνευση με την ΕΘΝΟPLAN μιλάμε για περίπου 700 εργαζόμενους!! Αναδεικνύει ακόμα πως ο ΣΥΕΤΕ πρέπει να βρει τρόπους ώστε οι αγώνες που προκηρύσσει να καλύπτουν όλους τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα.
 Μόνο
 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
 Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνοdata.

Δεν υπάρχουν σχόλια: