Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Όλοι αύριο Τρίτη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΣΥΕΤΕ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!!

ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ!


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Δεν μπορούμε άλλο με την υποταγή της ηγεσίας του ΣΥΕΤΕ και της ΟΤΟΕ, που δεν κάνουν απολύτως τίποτα και περιμένουν να μας κόψουν τους μισθούς και ίσως να υπογράψουν κι αυτοί όπως η ΟΜΕ-ΟΤΕ.  Ο ΣΥΕΤΕ δεν προκήρυξε ούτε την απεργία διαρκείας που αποφάσισαν οι συνάδελφοι στο κτίριο του Γέρακα, για να μη πάθει τίποτα η τράπεζα λόγω ελέγχων Black Rock..

Πρέπει εδώ και τώρα να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Όλοι οι κλάδοι του δημοσίου είναι σε κινητοποίηση, αυτή τη βδομάδα έχει καθημερινές απεργίες, τα υπουργεία συγκλονίζονται από καταλήψεις που τις αποφασίζουν οι εργαζόμενοι σε γενικές συνελεύσεις, η απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 5/10 είχε 30.000 στη συγκέντρωση μετά από δεκαετίες..

Καλούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ, ημέρα που συνεδριάζει το ΔΣ του ΣΥΕΤΕ, να μαζευτούμε στα γραφεία του Συλλόγου μετά τη δουλειά στις 3.30 ή και νωρίτερα όσοι μπορούμε. Να απαιτήσουμε δυναμικές κινητοποιήσεις και συντονισμό άμεσα με τα σωματεία σε κοινές δράσεις και απεργίες , να αποφασίσουμε συνελεύσεις σε όλα τα καταστήματα για να κινητοποιηθούν όλοι οι συνάδελφοι.

Πρέπει να είμαστε όλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: