Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στην ΕΘΝΟDATA 18/10

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟDATA
Αρ. Απ. Μ.Π.Πειρ. 21/10, Α.Μ. 4683, Ειδ.Αρ. 1395
 Τηλ. 6984-073435, Web: www.seethnodata.gr ,  email: somateioethnodata@gmail.com
Έκτακτη  
Γενική Συνέλευση

03/10/2011
Αγαπητοί συνάδελφοι, -ισσες,

Η Διοίκηση της εταιρείας μας ανακοίνωσε την πρόθεσή της για μετακίνηση συναδέλφων σε τρίτη εταιρεία του Ομίλου. Έχουμε ήδη ζητήσει εκ νέου συνάντηση με την Διοίκηση προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για τους σκοπούς και τον τρόπο που προτίθενται να υλοποιήσουν την παραπάνω κίνηση. Δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε και να αφήσουμε να παρθούν αποφάσεις που επηρεάζουν άμεσα το εργασιακό μας μέλλον. Ήδη δημιουργείται μεγάλη ανησυχία γιατί κάποιοι συνάδελφοι μαθαίνουν ότι δεν θα είναι στη μισθοδοσία της Εθνοdata  από δω και πέρα ενώ άλλοι που κάνουν την ίδια δουλειά θα παραμείνουν

Στα σχέδια της εταιρείας επίσης περιλαμβάνεται η μείωση μισθών των «υψηλόμισθων» υπαλλήλων, με μικτό μισθό > 3000 ευρώ, τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο. Είναι σίγουρο ότι θα υποστούμε  όλοι μείωση μισθών λόγω αφορολόγητου άμεσα. Ο λόγος είναι η κρίση . Η σχεδιαζόμενη νέα μείωση λόγω  συγχώνευσης δεν δικαιολογείται και ούτε παράγει οικονομίες κλίμακας για την εταιρία.

Το ΔΣ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνοdata καλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία θα γίνει


Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 17:30,
στην οδό Σίνα 16, ισόγειο,
αίθουσα ΣΥΤΕ
(Σύλλογος Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδας), στάση Μετρό Πανεπιστήμιο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.      Συζήτηση σχετικά με την συγχώνευση της εταιρείας με την ΕθνοPlan A.Ε. και την πρόθεση της εταιρείας να «μετακινήσει» συναδέλφους σε άλλη εταιρεία. Ενημέρωση από την συνάντηση με την Διοίκηση.
2.      Παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. του Σωματείου για έναρξη κινητοποιήσεων για την αποτροπή κάθε απομάκρυνσης συναδέλφου από την εταιρεία.

Πρέπει να αγωνιστούμε για τις δουλειές μας.  Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

Το Δ.Σ
του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνοdata

Δεν υπάρχουν σχόλια: