Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Γράμμα ΕΑΚ Αγ. Αναργύρων προς ΔΣ ΣΥΕΤΕ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  112
                                                                                    ΠΡΟΣ  ΣΥΕΤΕ   
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ   01/11/2011
            Με ομόφωνη απόφαση της συνέλευσης του Καταστήματος Αγίων Αναργύρων 112 ζητούμε η μηνιαία συνδρομή υπέρ του συλλόγου μας να μειωθεί στο ποσό  των 5 €  μηνιαίως εξαιτίας της φορολογικής επιδρομής της ανάλγητης Κυβέρνησης.
Πιστεύουμε ότι λόγω αυτής  της απίστευτης πολιτικής του <<ΣΟΚ και ΔΕΟΣ>> ο σύλλογός μας  μπορεί να προχωρήσει στην μείωση για όλο το δίκτυο , μειώνοντας παράλληλα τις λειτουργικές του δαπάνες  όπως π.χ. συνδικαλιστική αμοιβή!!!!! (η συμμετοχή στα κοινά είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ, δεν είναι ούτε επάγγελμα ούτε κομματικό καθήκον), τα δωρεάν κινητά!!!!, τις πανάκριβες εκδόσεις (υπάρχει και το e-mail), τα κέντρα διασκέδασης, κ.τ.λ.
Θέλουμε ο σύλλογός μας να σταθεί ενεργά  στα προβλήματα των συναδέλφων .

Επίσης να μην τηρεί <<σιγήν ιχθύος>> σε θέματα όπως: αύξηση της εισφοράς του εφάπαξ χωρίς καμία ενημέρωση, εργασία  ΑΠΛΗΡΩΤΗ (εργασία το Σαββατοκύριακο πληρωμένη με τα <<συγχαρητήρια>> της Διοίκησης - νέο εργασιακό καθεστώς;),  διαρροές τύπου <<θα διασφαλίσουμε την εργασία με μείωση αποδοχών>> χωρίς απάντηση. Δεν γνωρίζετε κανένα από τα θέματα αυτά;

Όταν το ετήσιο ύψος των συνδρομών ανήλθε το έτος 2010 στο ποσό των 1.519.814,31€ πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να έχουμε πλεόνασμα τουλάχιστον τα μισά εξ αυτών και με τα υπόλοιπα να στηρίζουμε και το ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ μας ταμείο (και φυσικά να μην παίρνουμε δάνεια από τον εργοδότη μας  - παγκόσμια πρωτοτυπία!).

Παρακαλούμε, να τεθεί σε συζήτηση άμεσα στο Δ.Σ. και να μας ενημερώσετε για την  απόφασή σας.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η ΕΑΚ του Καταστήματος


Δεν υπάρχουν σχόλια: