Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΜΕ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΛΩΝ

10-11-2011
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Στην πρόσφατη Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ συζητηθήκαν οι τελευταίες εξελίξεις, που αφορούν στην αμφισβήτηση των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων και των προϋποθέσεων που δημιουργούνται για επιθέσεις στα δικαιώματα των εργαζομένων στις τράπεζες, ειδικότερα μετά την ψήφιση του Πολυνόμου από τη Βουλή.
Το θέμα αυτό θα συζητηθεί διεξοδικά και στο Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ που θα συνεδριάσει την προσεχή Τετάρτη 16/11/2011 και ώρα 10 πμ και θα ληφθούν αποφάσεις για τις συνδικαλιστικές, νομικές και πολιτικές πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει η ΟΤΟΕ, για την υπεράσπιση του θεσμού των συμβάσεων και των εργασιακών δικαιωμάτων των τραπεζοϋπαλλήλων.
Επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και ουσιαστικά θα κρίνει την περαιτέρω πορεία του συνδικαλιστικού κινήματος στις τράπεζες, η ανταλλαγή απόψεων και ο συντονισμός των ενεργειών μας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις, ενόψει των αποφάσεων που θα ληφθούν.
Για το λόγο αυτό καλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Μελών της ΟΤΟΕ σε σύσκεψη την Τρίτη 15/11 και ώρα 10 πμ (παραμονή του Γενικού Συμβουλίου), προκειμένου να καθορίσουμε από κοινού το πλαίσιο της στρατηγικής του κλάδου και να συντονίσουμε τις ενέργειές μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: