Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Όλεθρος η υπογραφή του νέου μνημονίου! Όλοι Σύνταγμα στις 5.00!


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, 5.00 μ.μ.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΘΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑΣ

Η Πρόταση Προοπτικής καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά στην περικύκλωση της βουλής σήμερα Κυριακή 12/2/2012 για να ΜΗΝ ψηφιστεί το νέο μνημόνιο που οδηγεί το λαό και τον τόπο δυο αιώνες πίσω. Είναι φανερό ότι η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ σε πλήρη αρμονία με ΕΕ-ΔΝΤ και κεφάλαιο ετοιμάζουν να περάσουν την υποδούλωσή του λαού και του τόπου με μέτρα πρωτοφανούς αγριότητας που η τυχόν εφαρμογή τους θα οδηγήσει με ραγδαίο τρόπο στη χρεοκοπία των εργαζόμενων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων καθώς και στην υποθήκευση κάθε σπιθαμής δημόσιου πλούτου στους δανειστές (τράπεζες, μεγάλα ξένα και εγχώρια ιδιωτικά κεφάλαια, κράτη, ΕΚΤ κ.λπ.).
Χτες, τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ο πρωθυπουργός Παπαδήμος, τα ΜΜΕ, όλο το καλοπληρωμένο προσωπικό, έκαναν μια απίστευτη τρομοκρατική επίθεση κατά του λαού! Μίλησαν για το χάος που θα δημιουργηθεί αν δεν ψηφιστεί το νέο μνημόνιο. Δεν είπαν κουβέντα όμως για τον όλεθρο που φέρνει στο λαό το νέο μνημόνιο!!!

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!!

Οι μισθοί σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα πέσουν 22%. Στην πραγματικότητα η μείωση θα είναι απείρως μεγαλύτερη. Ο βασικός καθαρός μισθός θα φτάσει τα 480 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα και τα 530 ευρώ για το δημόσιο υπάλληλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Οι κλαδικές συμβάσεις θα καταργηθούν ή θα πάψουν να ισχύουν. Την ίδια στιγμή εκατοντάδες χιλιάδες ελαστικά εργαζόμενοι θα βρεθούν να παίρνουν 150 και 200 ευρώ. Η κατάργηση της μονιμότητας σε ΔΕΚΟ και τράπεζες πετάξει στο δρόμο και στην ανεργία  χιλιάδες ακόμη εργαζόμενους! Αυτό θα οδηγήσει σε βουτιά την κατανάλωση, που με τη σειρά της θα οδηγήσει σε μαζικό κλείσιμο μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και άρα σε εκθετική  αύξηση της ανεργίας. Αυτός είναι όλεθρος!

Οι συντάξεις θα καταρρεύσουν! Εκτός από τις δραματικές μειώσεις σε βασικές και επικουρικές, θα υπάρξει πολύ άμεσα νέα επίθεση τραγικής μείωσής τους μια και η ανεργία καθώς και η μείωση των βασικών μισθών θα στερήσει τεράστια έσοδα από τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτός είναι όλεθρος!

150.000 απολύσεις στο δημόσιο, 15.000 άμεσα. Αυτός είναι όλεθρος!
Τα σχολεία, τα νοσοκομεία, η περίθαλψη, θα βρεθούν στο ιστορικά χαμηλότερο σημείο τους. Ο τόπος θα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο! Χωρίς καμία χρηματοδότηση, χωρίς βιβλία, χωρίς γιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς υλικά και φάρμακα, με παιδιά πεινασμένα. Αυτός είναι όλεθρος!

Όποια οικογένεια έχει ακόμα κάποιες αποταμιεύσεις θα τις καταβροχθίσουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα χαράτσια, οι φόροι, ο ΦΠΑ. Τα δάνεια δε θα μπορούν να αποπληρωθούν, τα σπίτια θα βγαίνουν στο σφυρί για ένα κομμάτι ψωμί. Αυτό είναι όλεθρος!

Και την ίδια στιγμή

Το δάνειο θα έχει υπαχθεί στο αγγλικό δίκαιο (από το ελληνικό που ήταν μέχρι τώρα) έτσι ώστε οι δανειστές (τράπεζες, επιχειρήσεις, ΕΚΤ, άλλα κράτη) να έχουν εξασφαλίσει υπέρ τους τις δικαστικές αποφάσεις σε περίπτωση που θελήσουμε να κάνουμε μονομερή στάση πληρωμών.
    Υποθηκεύεται όλος ο πλούτος αυτού του τόπου, ό,τι παράγαμε οι εργαζόμενοι δεκαετίες τώρα αλλά και ό,τι η φύση παρέχει (κτίρια, γη, αέρας, ήλιος, νερό, πλουτοπαραγωγικές πηγές,  υπόγειος πλούτος, τα πάντα) παρέχονται στους δανειστές ως εγγυήσεις.
Τα 130 δις του νέου δανείου που υποτίθεται ότι προσφέρουν με αυτή τη συμφωνία, τα κρατούν να τα διαχειριστούν αυτοί(!!!) σε ειδικό λογαριασμό ώστε να έχουν σιγουρέψει ότι θα αποπληρώνονται τα χρέη, οι τόκοι και τα τοκοχρεολύσια. Δηλαδή μας δανείζουν για να τους επιστρέφουμε τα χρωστούμενα. Ούτε ένα ευρώ από το δάνειο (τα παλιά και το νέο) δεν πάει για τα μισθούς, συντάξεις, ασφάλιση κ.λπ.
Η συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρα που αναφέρει ότι αν οι προβλέψεις δε βγαίνουν (που είναι φανερό ότι δε θα βγουν με τίποτα) τότε θα πρέπει να παίρνονται νέα μέτρα. Ανακοίνωσαν, μάλιστα, ότι τον Ιούνιο θα προχωρήσουν σε νέα μέτρα!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ!
ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ!
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: