Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ανάκληση Απόλυσης Συναδέλφου στο Κυλικείο του Γέρακα


Το χρονικό μιας ανακληθείσας απόλυσης μέσα από τις ανακοινώσεις του συλλόγου εργαζομένων στην ΕΘΝΟDATA, που δείχνει πώς η οργανωμένη, συλλογική δράση και η εργασιακή αλληλεγύη μπορούν να νικήσουν και να προστατέψουν τα εργατικά συμφέροντα καλύτερα από κάθε τι άλλο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟDATA
Αρ. Απ. Μ.Π.Πειρ. 21/10, Α.Μ. 4683, Ειδ.Αρ. 1395
 Τηλ. 6984-073435, Web: www.seethnodata.gr ,  email: somateioethnodata@gmail.com
 
12/6/2012
 

Συναδέλφισσες, -οι,

Σε συνέχεια της από 05/06/2012 Ανακοίνωσης του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνοdata σχετικά με την απόλυση εργαζόμενης στο κυλικείο του Γέρακα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν των αντιδράσεων του Συλλόγου της Εθνοdata, της ΕΑΚ Γέρακα κλπ, η εταιρεία Γευσήνους ανακάλεσε την απόλυση υποσχόμενοι να τη μεταθέσουν σε κυλικείο στον ΟΤΕ.
Το θέμα δεν έχει κλείσει εφόσον δεν έχει υπάρξει ακόμα νέα πρόσληψη και η εργαζόμενη βρίσκεται σε άδεια άνευ αποδοχών μέχρι νεωτέρας.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνοdata 

5/6 /2012

Συνάδελφοι, -ισσες,
Η εταιρία "Γευσήνους" η οποία διαχειρίζεται το κυλικείο της εταιρίας απέλυσε την προηγούμενη βδομάδα αναιτιολόγητα και αιφνιδιαστικά την Μαρία Πανταζή (από το κυλικείο του Ισογείου στο κτίριο του Γέρακα), παρά τη υπόσχεση ότι θα προσλάβει και θα κρατήσει τους εργαζόμενους από τον προηγούμενο εκμισθωτή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνοdata, μπροστά στην εξέλιξη αυτή καλεί τους συναδέλφους να σταματήσουν άμεσα την οποιαδήποτε αγορά από το κυλικείο της εταιρίας μέχρι να επαναπροσληφθεί η Μαρία.
Το δικαίωμα στην εργασία δεν είναι προς διαπραγμάτευση.

Συναδελφικά

Το ΔΣ
του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνοdata.

Δεν υπάρχουν σχόλια: