Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Πάνω από 370 υπογραφές συναδέλφων για έκτακτη ΓΣ

Συνάδελφοι, πάνω από 370 υπογραφές κατέφθασαν με φαξ στο Σύλλογο, επιπλέον των πάνω από 30 μέιλ και προστίθενται στις αποφάσεις καταστημάτων. 
ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚΕ πρότειναν να υπογραφεί μείωση μισθών. Η Διαφάνεια ζήτησε να γίνει διάλειμμα να αξιολογήσει την πρόταση. Ως Πρόταση Προοπτικής ζητήσαμε να γίνει έκτακτη Συνέλευση και να αποφασίσουν οι εργαζόμενοι. Είνα σκάνδαλο να αποφασίσουν μείωση μισθών.
Μας ενημέρωσε επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου ότι τον Ιούλιο πήραν απόφαση στο ΔΣ του Ταμείου Αυτασφάλειας η καταβολή του εφάπαξ να γίνεται μετά από 7 μήνες και σε 2,5 μήνες με ανώτερο τα 2 χρόνια. Η απόφαση αυτή συνιστά παραβίαση του καταστατικού του Ταμείου, αφού έπρεπε να είχε δημοσιευτεί αναλογιστική μελέτη. Επίσης, διαμαρτυθήκαμε γιατί ο Πρόεδρος του ΣΥΕΤΕ ψήφισε χωρίς να ενημερώσει το ΔΣ του ΣΥΕΤΕ το οποίο εκπροσωπεί στο ΔΣ του Ταμείου Αυτασφάλειας. Ειδικά για το ζήτημα του Ταμείου Αυτασφάλειας θα βγάλουμε ανακοίνωση συνάδελφοι και επιφυλασσόμαστε να κινηθούμε νομικά.
Αυτή τη στιγμή, αρκετοί συνάδελφοι είναι στα γραφεία του Συλλόγου. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ. Παραβιάζεται η απόφαση της ΓΣ του Μάρτη. Αγνοούνται τα κείμενα των εκατοντάδων συναδέλφων.
Σε λίγο ξεκινάει το ΔΣ εκ νέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: