Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012

Αίτημα για έκτακτη Γ.Σ. από συναδέλφους Αγ. Στεφάνου 893

Sent: Tuesday, August 14, 2012 9:10 AM
To: syete1@syete.gr
Cc: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ; ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ; ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ; ΠΟΥΠΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ; ΧΑΛΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ; ΞΙΦΑΡΑ ΜΑΡΙΑ; ΚΑΡΔΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Subject: ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣ ΔΣ ΣΥΕΤΕ
Ταυτόχρονη κοινοποίηση σε:
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΑΚΗ
ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΚΟ
ΠΟΥΠΚΟ ΓΙΑΝΝΗ
ΧΑΛΙΟΥ ΕΦΗ
ΞΙΦΑΡΑ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΔΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Καλούμε τον ΣΥΕΤΕ σε άμεση σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης!
Κατόπιν αθρόων ανακοινώσεων από συνελεύσεις Καταστημάτων, οι οποίες κοινοποιήθηκαν στο Σύλλογο αυτές τις μέρες, οι οποίες δεν εξουσιοδοτούν το ΔΣ του Συλλόγου να προβεί σε σύναψη επιχειρησιακής σύμβασης με αντικείμενο τη μείωση των αποδοχών μας στο όνομα της εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης και κοινού τόπου με τη Διοίκηση της ΕΤΕ, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ώστε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι και να αποφασίσουν οι ίδιοι για ένα τόσο καίριο και κρίσιμο ζήτημα για τη ζωή τους και το μέλλον τους!!!
Εφόσον, η κλαδική μας σύμβαση δεν έχει λήξει (ισχύει έως τον Φεβρουάριο του 2013) και η επιχειρησιακή σύμβαση δεν έχει καταγγελθεί και δεν κινδυνεύουμε άμεσα από τη μετενέργεια, το προεδρείο δεν έχει λόγο να σύρεται σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις, άρον-άρον εν μέσω καλοκαιρινών αδειών υπαλλήλων μέσα στον Δεκαπενταύγουστο.
Υπενθυμίζουμε στο Σύλλογο την απόφαση περί μη αποδοχής μείωσης των μισθών μας, που πάρθηκε κατά πλειοψηφία στη φετινή Γ.Σ. το Μάρτη 2012.
Για τον λόγο αυτό, ζητούμε από το Δ.Σ. του ΣΥΕΤΕ να μην προχωρήσει σε καμία είδους συμφωνία με τη Διοίκηση αν δεν συγκληθεί άμεσα έκτακτη Γενική Συνέλευση!
Τέλος, συνεχίζουμε να εκφράζουμε συλλογικά τη διάθεση μας να αγωνιστούμε με όλες τις μορφές αγώνα, για την υπεράσπιση των μισθών μας, των εργασιακών μας δικαιωμάτων και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012
Η αποστολή του συνημμένου καλέσματος, ενέχει θέση προσυπογραφής του.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (893):
· ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
· ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
· ΚΟΪΤΟΣΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ του ΠΑΡΑΣΧΟΥ
· ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
· ΚΟΛΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
· ΦΩΤΙΑΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: