Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Επιστολή της Πρότασης Προοπτικής στο Προεδρείο του ΣΥΕΤΕ σήμερα

Προς το Προεδρείο και όλο το ΔΣ του ΣΥΕΤΕ
 Αθήνα, 13-8-2012

Συνάδελφοι, ενόψει της συνεδρίασης του Προεδρείου του ΣΥΕΤΕ σήμερα 13/8 κι εφόσον η παράταξή μας δεν εκπροσωπείται στο Προεδρείο σας κάνουμε γνωστή την πρότασή μας: να μη γίνει συνεδρίαση του ΔΣ στις 17/8 με θέμα τη σύμβαση επιχειρησιακής σύμβασης όπως είχε προταθεί στο προηγούμενο Συμβούλιο για υποκειμενικούς κι αντικειμενικούς λόγους και να μετατεθεί για μετά τις 25/8 ώστε να έχουν επιστρέψει οι συνάδελφοι και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.
Θα είναι σκάνδαλο αν αποφασιστεί υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης μέσα στον Δεκαπεντάγουστο, ειδικά με μειώσεις μισθών όπως προτείνεται από τις παρατάξεις ΔΗΣΥΕ –ΔΑΚΕ. Και θα είναι παραβίαση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Μαρτίου με ανυπολόγιστες συνέπειες. Ιδιαίτερα τα αιτήματα των συναδέλφων που φτάνουν προσωπικά ή με αποφάσεις καταστημάτων και ζητούν τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης άμεσα πρέπει να γίνουν σεβαστά από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ζητάμε επομένως αναβολή του Διοικητικού Συμβουλίου και να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση ή εναλλακτικά δίωρη στάση εργασίας κάποια μέρα την ερχόμενη βδομάδα 20-25 ώστε να γίνουν σε κάθε νομό συνελεύσεις και να αποφασίσουν οι συνάδελφοι για την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης ή για ενδεχόμενες αγωνιστικές κινητοποιήσιες.
Συναδελφικά
Μαρία Ξιφαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια: