Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Συνεχίζονται τα μηνύματα των συναδέλφων προς το Σύλλογο

Νέα μηνύματα λάβαμε σήμερα από 15 ακόμη συναδέλφους (όσα κοινοποιήθηκαν και σε μας) στο παρακάτω κείμενο, που ζητούν να γίνει έκτακτη ΓΣ για το θέμα της σύμβασης και ζητούν να μην παρθεί απόφαση αύριο από το ΔΣ του ΣΥΕΤΕ για υπογραφή μειώσεων μισθών.
Συνάδελφοι, αύριο μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 3349923 στο γραφείο μας στο ΣΥΕΤΕ. Θα ενημερώνουμε την ιστοσελίδα για τις εξελίξεις από το Συμβούλιο. Καλούμε όσους συναδέλφους μπορούν να έρθουν στα γραφεία του Συλλόγου. Καλούμε τους συναδέλφους να συνεχίσουν να στέλνουν υπογραφές, μέιλ, φαξ και με κάθε τρόπο να κάνουν γνωστό στις παρατάξεις τη θέληση για έκτακτη συνέλευση και σε κάθε περίπτωση ότι δεν έχει δικαίωμα το ΔΣ του ΣΥΕΤΕ να λάβει απόφαση στις 17 Αυγούστου εν απουσία της πλειοψηφίας των συναδέλφων για μειώσεις μισθών 7% και πάνω..


ΠΡΟΣ ΔΣ ΣΥΕΤΕ
Ταυτόχρονη κοινοποίηση σε:
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΑΚΗ
ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΚΟ
ΠΟΥΠΚΟ ΓΙΑΝΝΗ
ΧΑΛΙΟΥ ΕΦΗ
ΞΙΦΑΡΑ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΔΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Καλούμε τον ΣΥΕΤΕ σε άμεση σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης!
Κατόπιν αθρόων ανακοινώσεων από συνελεύσεις Καταστημάτων, οι οποίες κοινοποιήθηκαν στο Σύλλογο αυτές τις μέρες, οι οποίες δεν εξουσιοδοτούν το ΔΣ του Συλλόγου να προβεί σε σύναψη επιχειρησιακής σύμβασης με αντικείμενο τη μείωση των αποδοχών μας στο όνομα της εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης και κοινού τόπου με τη Διοίκηση της ΕΤΕ, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ώστε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι και να αποφασίσουν οι ίδιοι για ένα τόσο καίριο και κρίσιμο ζήτημα για τη ζωή τους και το μέλλον τους!!!
Εφόσον, η κλαδική μας σύμβαση δεν έχει λήξει (ισχύει έως τον Φεβρουάριο του 2013) και η επιχειρησιακή σύμβαση δεν έχει καταγγελθεί και δεν κινδυνεύουμε άμεσα από τη μετενέργεια, το προεδρείο δεν έχει λόγο να σύρεται σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις, άρον-άρον εν μέσω καλοκαιρινών αδειών υπαλλήλων μέσα στον Δεκαπενταύγουστο.
Υπενθυμίζουμε στο Σύλλογο την απόφαση περί μη αποδοχής μείωσης των μισθών μας, που πάρθηκε κατά πλειοψηφία στη φετινή Γ.Σ. το Μάρτη 2012.
Για τον λόγο αυτό, ζητούμε από το Δ.Σ. του ΣΥΕΤΕ να μην προχωρήσει σε καμία είδους συμφωνία με τη Διοίκηση αν δεν συγκληθεί άμεσα έκτακτη Γενική Συνέλευση!
Τέλος, συνεχίζουμε να εκφράζουμε συλλογικά τη διάθεση μας να αγωνιστούμε με όλες τις μορφές αγώνα, για την υπεράσπιση των μισθών μας, των εργασιακών μας δικαιωμάτων και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012
Η αποστολή του συνημμένου καλέσματος, ενέχει θέση προσυπογραφής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: