Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

Κείμενα συναδέλφων προς το ΔΣ του ΣΥΕΤΕ

Δημοσιεύουμε κείμενα που στάλθηκαν στο Σύλλογο χθες και μας κοινοποιήθηκαν τους από συναδέλφους.

Sent: Tuesday, August 07, 2012 2:39 PM
To: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ; ΠΟΥΠΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ; ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Subject:
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !!
Κ Α Μ Μ Ι Α Μ Ε Ι Ω Σ Η Μ Ι Σ Θ Ω Ν .
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ.. ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ,ΗΔΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΦΟΝ 1.500 € (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ + ΦΑΡΜΑΚΑ) ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΔΗ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ …. Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓ/ΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ !! ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ , Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.. ΤΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ)ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ . ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ .. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ …
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ Δ/ΝΤΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΗΡ.ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ,. ΤΟΥΣ ΓΕΝ.Δ/ΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ 3Ο ΚΛΙΜΑΚΙΟ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ .
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ . .. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;; .
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ (ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !! + ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ), ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΑΝΕ ..ΦΑΓΑΝΕ .. ΤΟΣΟΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΠΙΑ .. ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ..
ΕΜΕΙΣ ( ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ!! ) ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟ..ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ .. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ… ΚΟΨΑΝΕ ΚΛΙΜΑΚΙΑ, ΚΟΨΑΝΕ ΒΑΘΜΟΥΣ , ΠΟΛΥΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ !!
–ΠΑΛΕΨΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ ) ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ Δ/ΝΤΟΥ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΑΓΕΙ …
ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . η ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ .

 
Sent: Wednesday, August 08, 2012 11:32 AM
To: SYETE
Subject: ΜΙΣΘΟΙ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ.
ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΙΟ ΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΔΑΝ ΣΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ .
ΜΕ ΤΙΜΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: