Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Απόφαση ΓΣ Εργαζομένων Δ/νσης Περιουσίας


ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Εμείς οι εργαζόμενοι στη Δ/νση Περιουσίας της ΕΤΕ, στη Γενική μας Συνέλευση που πραγματοποιήσαμε την Δευτέρα 20/8/2012, ομόφωνα καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ.  να προχωρήσει σε υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης με μείωση των μισθών μας, υποθηκεύοντας έτσι το μέλλον μας αλλά και το μέλλον και την προοπτική των παιδιών μας.
Καλούμε την πλειοψηφία του ΔΣ (ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚΕ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ) ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ. των εργαζομένων τον Μάρτιο του 2012, να θυμηθούν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις και να βγάλουν από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας τις αφίσες τους που προεκλογικά «στόλιζαν» τα καταστήματα, για να υφαρπάξουν την ψήφο των συναδέλφων.
Πιστεύουμε ότι η απόφαση αλλά και η λύση πρέπει να δοθεί από τους ίδιους τους συναδέλφους και με το δεδομένο αυτό  πρέπει άμεσα να συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση . όπου οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν και να αποφασίσουν οι ίδιοι.
Την κρίση και τα αποτελέσματα της οποίας βιώνουμε καθημερινά όλοι οι εργαζόμενοι  να την πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν και όχι εμείς.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
                                                                                    ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: