Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Επιστολή συναδέλφων κατ/τος Ν. Ερυθραίας για επιχειρησιακή σύμβαση

Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ, 22/08/12
Με αφορμή την επιστολή της ΔΑΚΕ της 21/08/12, θα θέλαμε να προσθέσουμε και εμείς τη δική μας φωνή στις εκατοντάδες των συναδέλφων που αντέδρασαν στο χειρότερο συνδικαλιστικό έγκλημα των τελευταίων ετών, που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.
1) Ενώ μέχρι τώρα βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με δεκάδες μηνύματα από εσάς τους «αγαπητούς» συνδικαλιστές μας για ασήμαντα θέματα ( που κυρίως αφορούσαν την διαμάχη μεταξύ των διαφόρων παρατάξεων ), για την επιχειρησιακή μας σύμβαση που θα καθορίσει το μέλλον μας, και των παιδιών μας, δεν μπήκε κανένας από εσάς στον κόπο να μας ενημερώσει για το τι ακριβώς συμβαίνει, προς τι τόση βιασύνη να υπογράψουμε, και για πολλές άλλες απορίες που μας δημιουργούνται καθώς και μεγάλη αγωνία από τότε που κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες από στόμα σε στόμα.
2) Κανένας από εσάς που «φροντίζετε» με τόσο « κόπο» και «υπευθυνότητα» για το κάλο μας, δεν μπήκε στον κόπο να μας πει πόσο ακριβώς θα μειωθούν οι μισθοί μας.
3) Όσον αφορά τις «διευκολύνσεις» στα δάνεια μας , να σας ενημερώσουμε απλά ότι σε λίγο οι πελάτες μας θα έχουν πολύ καλύτερους
όρους από εμάς στα δάνεια τους , και γι΄ αυτό είναι ντροπή να τις διατυμπανίζετε σαν ένα από τα φοβερά σας κατορθώματα.
4) Τέλος, θα θέλαμε να σας τονίσουμε την ανευθυνότητα, προχειρότητα και αντισυναδελφικότητα που επιδείξατε όλο αυτό το διάστημα μέχρι και τη λήψη αποφάσεων από μέρους σας (μηδεμιάς εξαιρουμένης παράταξης που ανήκει στο Δ.Σ. του Συλλόγου) .
Μετά από την πίεση που δεχτήκατε συνολικά από το δίκτυο, μας κάνατε τη χάρη να βγάλετε ανακοίνωση για δήθεν διαπραγματεύσεις με τη Διοίκηση.
Ως εκ τούτου προσπαθούμε να βρούμε το νόημα των λέξεων «συνάδελφος-συναδέλφισσα» στην αρχή των ανακοινώσεων σας. Ελπίζουμε να είσαστε έτοιμοι για τον καταιγισμό αιτημάτων διαγραφής από το Σύλλογο ( που με τόσο νοιάξιμο «φροντίζει» για τα συμφέροντα μας) που θα δεχτείτε από συναδέλφους μας στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Το παραπάνω προσυπογράφουν οι παρακάτω συνάδελφοι του Κατ/τος Ν. Ερυθραίας (120):
ΒΡΑΧΩΡΙΤΟΥ ΑΡΣΙΝΟΗ
ΖΙΓΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΤΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
ΧΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: