Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Όλοι αύριο στην απεργία, όλοι σήμερα και αύριο το πρωί στην ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!!!
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 2656 ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

Η Κυβέρνηση με εντελώς πρωτοφανή και πραξικοπηματικό τρόπο, αποφάσισε χθες το παράνομο και παράλογο κλείσιμο της ΕΡΤ, αυθημερόν και μονομερώς, με τρόπο απόλυτα φασιστικό στέλνοντας στην ουρά της ανεργίας 2656 άτομα και τις οικογένειές τους σε απόγνωση!
Είμαστε ενάντια στο έγκλημα του οποίου μόλις γίναμε όλοι αυτόπτες μάρτυρες, ενάντια στη φίμωση της φωνής των απεργών, ενάντια στην καταστρατήγηση της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας του Λόγου και της Έκφρασης.
Καλούμε τον Ελληνικό Λαό , να συμπαρασταθεί στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, που από χθες έγινε αγώνας όλων μας. Με την παύση της συχνότητας της ΕΡΤ , παύει να εκπέμπει το  μοναδικό  νόμιμο  κανάλι, καθώς και το μοναδικό δημόσιο μέσο ενημέρωσης.
Καλούμε όλα τα Συνδικάτα να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους, να προκηρύξουν άμεσα απεργίες και μαζικές κινητοποιήσεις  και να καλέσουν τον κόσμο να συσπειρωθεί γύρω από το κτίριο της ΕΡΤ.
Είμαστε ενάντια στην καταπάτηση  του Συντάγματος , στην καταπάτηση  κάθε έννοιας Δημοκρατίας, στην καταπάτηση κάθε έννοιας ατομικής και συλλογικής ελευθερίας, ενάντια στις πρακτικές Χούντας που εφαρμόζονται εδώ και τρία χρόνια στις πλάτες του δοκιμαζόμενου λαού! Χθες οι συνάδελφοι του Μετρό, οι χαλυβουργοί , οι καθηγητές, ο κλάδος της Υγείας, ο ΟΕΔΒ.  Σήμερα η ΕΡΤ. Αύριο εμείς. Καλούμε τους συναδέλφους ενεργά να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις της ΕΡΤ. Όλοι μαζί για την ανατροπή, κόντρα στο μαύρο και ζοφερό μέλλον που μας ετοιμάζει η Κυβέρνηση και η Τρόικα! 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: