Πληροφορίες για Εκλογές

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 3349911 (19911) ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 6980925499

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Εξώδικο του ΣΥΔΑΠΤΤ προς ΕΤΕ και ICAP


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Αρ. Διατ. Μ.Π.Αθηνών 437 /30-11-2012 , Α.Μ. 29328 , Ειδ.Αρ. 6162
Web:  sydaptt.net    Email:  sydaptt@gmail.com


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Συλλόγου με την επωνυμία «Σύλλογος Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα» (ΣΥ.ΔΑ.Π.Τ.Τ.) που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ
1)            Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ICAP OUTSOURCING SOLUTIONS -  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», και με το διακριτικό τίτλο «ICAP OUTSOURCING SOLUTIONS» που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, αριθμός 2, και εκπροσωπείται νόμιμα.
2)            Την ανώνυμη τραπεζική εταιρία με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αιόλου αρ. 86, και εκπροσωπείται νόμιμα.

Κοινοποιούμενη προς:
Τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Ε.) που εδρεύει στην Αθήνα και επί των οδών Πατησίων 69 & Αινιάνος 2 και εκπροσωπείται νόμιμα.
Το Εργατικοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (Ε.Κ.Α.) που εδρεύει στην Αθήνα και επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου 48Β και εκπροσωπείται νόμιμα.
Την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Ι.Υ.Ε.) που εδρεύει στην Αθήνα και επί της οδού Ψαρρών 2 και εκπροσωπείται νόμιμα.
Την Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (Ο.Τ.Ο.Ε.) που εδρεύει στην Αθήνα και επί της οδού Βησσαρίωνος 9 και εκπροσωπείται νόμιμα.
Το Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.) που εδρεύει στην Αθήνα και επί της οδού Σοφοκλέους 15 και εκπροσωπείται νόμιμα. 

Το Σύλλογο Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας (ΣΥΤΑΤΕ) που εδρεύει στην Αθήνα και επί της οδού Αιόλου 86 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Το Σύλλογο Επιστημονικού Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Σ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε.) που εδρεύει στην Αθήνα και επί της οδού Σοφοκλέους 10 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Το Σύλλογο Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος – Πρώην Προσωπικού Εθνοκάρτας (Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε.) που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής και επί της Λεωφόρου Ελευθ. Βενιζέλου 132 και εκπροσωπείται νόμιμα.-----------------------------*----------------------------

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τυγχάνουμε Σωματείο που δραστηριοποιείται ήδη από τη σύστασή του με την προστασία των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των μελών του. Ειδικότερα, υπερασπιζόμαστε κάθε νόμιμο συμφέρον των εργαζομένων που απασχολούνται με τη μορφή δανεισμού σε θέσεις, καθήκοντα και στις εγκαταστάσεις της προς ης η κοινοποίηση.
            Ήδη από το έτος 2011 που ξεκίνησε η δράση του σωματείου μας έχουμε προβεί με πάσα επιτυχία στη διεκδίκηση και υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των μελών μας αλλά και παντός άλλου εργαζόμενου που επεδίωξε τη εκπροσώπησή του από εμάς.
            Στα πλαίσια της μάχιμης προάσπισης των συμφερόντων απάντων των μελών μας, έχουμε προβεί σε πάμπολλες καταγγελίες στα αρμόδια όργανα εργασίας (Σ.Ε.Π.Ε.), σε ανακοινώσεις, γραπτές και προφορικές, εντός και εκτός των εγκαταστάσεων τόσο του άμεσου όσο και του έμμεσου εργοδότη μας, καθώς επίσης και σε προγραμματισμένες τρίωρες στάσεις εργασίας.
            Αποτέλεσμα της επιτυχημένης έως σήμερα δράσης μας ήταν η πρόκληση της έκδηλης αγανάκτησης και δυσφορίας αμφοτέρων των εταιρειών σας που έχει εκδηλωθεί πάμπολλες φορές. Αποκορύφωμα όμως της εκδικητικής συμπεριφοράς σας αποτελούν οι εξής δύο περιπτώσεις:
            Αφ’ ενός, κατά την 6η Νοεμβρίου 2013, έλαβε χώρα η πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ κατά την οποία συμμετείχε ενεργά τόσο ο Σύλλογός μας όσο και τα λοιπά σωματεία που δρουν και εκπροσωπούν εργαζομένους της Εθνικής Τράπεζας, ήτοι ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., η Ο.Τ.Ο.Ε., καθώς επίσης και το Εργατικό Κέντρο Αθηνών.
Πράγματι, κατά την ίδια ημέρα και μετά το πέρας της επιτυχημένης απεργιακής κινητοποίησης απάντων των Συλλόγων στην Ελληνική Επικράτεια, λάβαμε μήνυμα από την ICAP ότι λόγω έκτακτων θεμάτων που έχουν προκύψει προς συζήτηση καλούμαστε να παραστούμε στις 07 Νοεμβρίου 2013 σε σχετική συνάντηση στα γραφεία της ICAP με τους κ. Ηλία Αλεβίζο, Διευθυντή του Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου ICAP καθώς και με τον κ. Θεόδωρο Τόλη, εκτελεστικό Διευθυντή της ICAP OUTSOURCING SOLUTIONS.
Κατά τη συνάντηση της 7ης Νοεμβρίου 2013 ενώπιον ολόκληρου του Δ.Σ. του Συλλόγου μας οι κ. Αλεβίζος και Τόλης , όπως γνωρίζετε, μας ενημέρωσαν ότι «η Εθνική έχει δυσαρεστηθεί από τη συμμετοχή σας στην απεργιακή κινητοποίησης της 6ης Νοεμβρίου». Πράγματι, είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατό η συμμετοχή ενός συλλόγου στην νόμιμα προκεκυρηγμένη πανελλαδική απεργία που συμμετέχουν άπαντα τα συνδικαλιστικά σωματεία της χώρας να προκαλεί τη δυσαρέσκεια της Εθνικής αποκλειστικά στο «πρόσωπό» μας!!
Ωστόσο,  αμφότερες οι εταιρείες τυγχάνετε σε απόλυτη σύμπνοια ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης ενός νομίμως συνεστημένου συνδικαλιστικού σωματείου που αξιώνει τα νόμιμα και ασκεί νόμιμη συνδικαλιστική δράση, και αυτός είναι η απομάκρυνση των ηγετικών στελεχών του από τις θέσεις εργασίας τους. Για του λόγου το αληθές, κατά το τέλος της συζήτησής μας στις 7 Νοεμβρίου 2013, ο κ. Τόλης ενημέρωσε προσωπικά τον Πρόεδρο και τον Ταμία μας ότι την επόμενη ημέρα όφειλαν ίδιοι εκ νέου να εμφανιστούν ατομικά ενώπιον των ίδιων προσώπων της ICAP προς συζήτηση επιπλέον θεμάτων που είχαν προκύψει.
Κατά τη συζήτηση της 8ης Νοεμβρίου μεταξύ του Προέδρου, του Ταμία του Συλλόγου μας και των ως άνω ιθυνόντων της ICAP, προέκυψε ως «ανάγκη» της ICAP και της Εθνικής η άμεση απομάκρυνση των στελεχών μας από τις θέσεις εργασίας τους με υποχρεωτική μονομερώς επιβαλλόμενη αδειοδότηση με αποδοχές μέχρι και την 15η Νοεμβρίου. Η υποχρεωτική δε θέση σε άδεια του Προέδρου και του Ταμία μας, αποτέλεσε την πρώτη φανερή στοχοποίηση του Συλλόγου μας και των συγκεκριμένων αυτών προσώπων από αμφότερες τις εταιρείες.
Αφ’ ετέρου, και ενόσω εκκρεμούσε η συζήτηση καταγγελίας στις 15 Νοεμβρίου 2013 ενώπιον του Σ.Ε.Π.Ε. Καλλιθέας, ο Ταμίας επικοινώνησε στις 14 Νοεμβρίου 2013 με τον κ. Αλεβίζο προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες συνάντησης και διεξαγωγής της εν λόγω καταγγελίας την επομένη. Περιεχόμενο ωστόσο της μεταξύ του Ταμία μας και του κ.Αλεβίζου συνομιλίας υπήρξε και το ζήτημα της επανόδου του ίδιου και του Προέδρου στις θέσεις εργασίας τους. Τότε δε ο κ. Αλεβίζος ανέφερε εκ νέου χαρακτηριστικά: «Δεν γνωρίζω το μέλλον της συγκεκριμένης αδειοδότησης, καθότι τα πράγματα είναι ρευστά».
Έχοντας επομένως λάβει χώρα όλα τα ανωτέρω, στις 15 Νοεμβρίου 2013 προσήλθατε αμφότερες οι εταιρείες προς συζήτηση ενώπιον του Σ.Ε.Π.Ε. Καλλιθέας, αντικείμενο της οποίας ήταν η απαγόρευση της παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής μας δράσης που έλαβε χώρα κατά την 25η Σεπτεμβρίου 2013, την 25η Οκτωβρίου και 5 Νοεμβρίου 2013. Ακόμη, αμφότερες οι εταιρείες επιχειρήσατε να κρατήσετε μία στάση αλληλοκάλυψης και συνάμα απέκδυσης των ευθυνών σας. Συγκεκριμένα, τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας, στις προαναφερόμενες ημερομηνίες, επιχείρησαν να εισέλθουν στα γραφεία της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Θεσσαλονίκης, αριθμός 125, επί της οδού Πεσματζόγλου, αριθμός 1 και επί της Λεωφόρου Συγγρού, προκειμένου να αναρτήσουν σχετική ανακοίνωση στον πίνακα ανακοινώσεων των κτιρίων, σε μέρος και ώρα που δεν θα διακοπτόταν η παραγωγική διαδικασία, ασκώντας το Συνταγματικό Δικαίωμά μας στο συνδικαλίζεσθαι. Ωστόσο, κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες, το προσωπικό ασφαλείας της προς ης η κοινοποίηση μας απαγόρευσε την είσοδο κατόπιν σχετικής εντολής προϊσταμένου της Εθνικής Τράπεζας.
Κατά την εν λόγω συζήτηση, αμφότεροι οι εργοδότες (άμεσος και έμμεσος) προβήκατε σε παντελώς έωλες, νομικά αόριστες και ηθικολογικές προτάσεις, οι οποίες προφανώς απερρίφθησαν από την Επιθεωρήτρια του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Καλλιθέας. Συγκεκριμένα, η προς ης η κοινοποίηση Εθνική Τράπεζα, ισχυρίστηκε αναφορικά με το γεγονός της παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής μας δράσης στις 25 Σεπτεμβρίου 2013, ότι δεν μας επετράπη η είσοδος για το λόγο ότι κατά την είσοδό μας στο κτίριο δήθεν δεν επιδείξαμε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά μας έγγραφα, ούτε το προσωπικό ασφαλείας γνώριζε την ιδιότητά μας, ως μέλη του Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα.
Ωστόσο, η εν λόγω «ένσταση» της Εθνικής Τράπεζας απερρίφθη συλλήβδην, όταν δηλώθηκε από το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, Παναγιώτα Λαζαροπούλου, ότι το προσωπικό ασφαλείας που βρισκόταν τη δεδομένη στιγμή στα γραφεία της οδού Θεσσαλονίκης 125, αφ’ ενός κατέγραψε όλα τα απαραίτητα νομιμοποιητικά μας έγγραφα και αφ’ ετέρου το προσωπικό ασφαλείας γνώριζε προσωπικά άπαντα τα μεταβέντα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, καθότι τυγχάνουν απασχολούμενοι στο ίδιο κτίριο επί 14ετίας!!!
Τέλος, η Εθνική Τράπεζα, ισχυρίστηκε ακόμη ότι η είσοδος των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στις εγκαταστάσεις της, με σκοπό την ανακοίνωση θεμάτων εργασιακού και συνδικαλιστικού περιεχομένου στα μέλη μας, είναι δυνατή να γίνεται άνευ κανενός περιορισμού ή αδείας, αφ’ ης στιγμής κάθε τρίτη, συμβαλλόμενη με την Εθνική εταιρεία (στην προκειμένη περίπτωση η ICAP OUTSOURCING SOLUTIONS) προβαίνει σε σχετική αδειοδότηση. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι απασχολούμενοι στα καθήκοντα της Εθνικής και στις εγκαταστάσεις της με καθεστώς δανεισμού αποτελούν το 50% έως και το 99% του συνόλου των απασχολούμενων ανά διευθύνσεις
Δοθέντων των ανωτέρω, η Επιθεωρήτρια της Σ.Ε.Π.Ε. Καλλιθέας έκρινε, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, τη μη παρεμπόδιση στο μέλλον της συνδικαλιστικής μας δράσης εν γένει από καμία από τις δύο εγκαλούμενες σε αυτή (ICAP OUTSOURCING SOLUTIONS και Εθνική Τράπεζα).
Ωστόσο, προφανώς η συγκεκριμένη απόφαση της Επιθεωρήτριας Καλλιθέας, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή μας στην απεργιακή κινητοποίηση της 6ης Νοεμβρίου 2013 σας ενόχλησε αμφότερες τις εταιρείες. Εξ αυτού του λόγου, κατά τη λήξη της συζήτησης ενώπιον του Σ.Ε.Π.Ε. Καλλιθέας, ο κ.Τόλλης ζήτησε να συναντηθεί προσωπικά με τον Πρόεδρο και τον Ταμία μας στις 16:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας στα γραφεία της ICAP επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, αριθμός 2 με τον κ. Ηλία Αλεβίζο, και με τον κ. Θεόδωρο Τόλη.
Κατά τη συνάντηση της 15ης Νοεμβρίου 2013 εμφανιστήκαμε άπαντα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ήτοι ο Γρηγόριος Στυλιανού - Πρόεδρος, η Βασιλική Χριστοπούλου – Γραμματέας, ο Γεώργιος Καπετανάκης – Ταμίας και η Παναγιώτα Λαζαροπούλου – μέλος Δ.Σ., οι οποίοι γίναμε μάρτυρες της αγανάκτησής σας από τη συνδικαλιστική μας δράση. Συγκεκριμένα, μας ανακοινώθηκε από τους δύο προαναφερόμενους διευθυντές η άμεση απομάκρυνση του Προέδρου και του Ταμία μας, Γρηγόριου Στυλιανού και Γεώργιου Καπετανάκη αντίστοιχα από τα καθήκοντά τους στις κατά τόπους διευθύνσεις.
Ειδικότερα, μας ανακοινώθηκε ότι ο Πρόεδρός μας μετατίθεται αναγκαστικώς και παντελώς αιφνιδίως από την μέχρι ως σήμερα θέση του στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Πεσματζόγλου αριθμός 1, στις εγκαταστάσεις της ICAP OUTSOURCING SOLUTIONS επί της Λεωφόρου Ελευθ. Βενιζέλου αριθμός 2, ενώ ο Ταμίας μας από τις εγκαταστάσεις της Εθνικής Τράπεζας επί της Λεωφόρου Συγγρού αριθμός 135, στην Αθήνα και επί της οδού Εμμ. Μπενάκη, αριθμός 5.
Σε κάθε περίπτωση, οι προαναφερόμενες αναγκαστικές και μονομερείς μεταθέσεις αποτελούν παραβίαση κάθε εργατικής νομοθεσίας και συγκεκριμένα του Ν. 1264/82, καθότι αποτέλεσαν μέσο εκφοβισμού του Συλλόγου μας και εξόφθαλμα πράξη εκδίκησης στην επιτυχημένη πορεία μας τα τελευταία δύο έτη. Ουδέποτε υπήρξε η οποιαδήποτε συναίνεση του Συλλόγου μας για αυτές τις μεταθέσεις και ουδέποτε καμία από τις δύο εταιρείες δεν προβήκατε σε καμία γνωμοδότηση προς την αρμόδια επιτροπή για τη διενέργεια αυτής της μετάθεσης. Εξυπακούεται δε βέβαια ότι αμφότερα τα μετατιθέμενα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας τυγχάνουν άψογοι επαγγελματίες με εξειδικευμένες γνώσεις και υψηλό αίσθημα ευθύνης σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν.
Παρ’ όλα αυτά, ο Πρόεδρος και ο Ταμίας μας, ήδη από την πρώτη επόμενη εργάσιμη ημέρα από της συναντήσεως εμφανίστηκαν και παρέσχεσαν τις υπηρεσίες τους στις νέες θέσεις τους, επιφυλασσόμενοι όμως ρητώς για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους. Η συμπεριφορά αυτή του Συλλόγου μας αποτελεί την ηχηρότερη ένδειξη της καλόπιστης συμπεριφοράς μας απέναντί σε αμφότερες της προς ων η κοινοποίηση της παρούσας και ένα μήνυμα ότι εμείς θα επιδιώκουμε από οποιαδήποτε θέση εργασίας και υπό οποιαδήποτε καθήκοντα την προάσπιση και τη διαφύλαξη των εργασιακών εν γένει δικαιωμάτων όλου του δανειζόμενου προσωπικού – μέλη μας ή μη.
Η τραγική δε ειρωνεία είναι ότι οι ιθύνοντες της ICAP μεταθέσατε κατ’ έκπληξη όλων μας, τον Πρόεδρό μας στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας σας και συγκεκριμένα του αναθέσατε αρμοδιότητες υπευθύνου για τις προσλήψεις που λαμβάνουν χώρα στην ICAP, με καθεστώς δανεισμού, δηλαδή, του καθεστώτος εργασίας που ο Σύλλογός μας αντιμάχεται τα δύο έτη της λειτουργίας του!!!
Πασίδηλα πλέον αποκαλύπτετε τις προθέσεις σας που δεν είναι άλλες από την προσπάθεια αποδυνάμωσης της συνδικαλιστικής μας δράσης με την απομάκρυνση του Προέδρου και Ταμία μας από τις θέσεις εργασίας που επί χρόνια κάλυπταν και επί χρόνια ασκούσαν συνδικαλιστική επιρροή εντός αλλά και εκτός των χώρων εργασίας τους.
Χωρίς ωστόσο να περιορίζεστε μόνο στα ως άνω αναφερόμενα γεγονότα, προβαίνετε και στην παραβίαση του κανονισμού εργασίας που αυτοτελώς και χωρίς τη συναίνεση των εργαζομένων σας έχετε συστήσει και συγκεκριμένα:
Του άρθρου 5 που ορίζει ότι: «…Σε περίπτωση που η μετάθεση αποφασίζεται χωρίς προηγούμενο αίτημα, λαμβάνονται αυστηρά υπόψη τυχόν υπάρχουσες ιδιαιτερότητες (οικογενειακή κατάσταση, λόγοι υγείας κλπ) και σε καμία περίπτωση η μετάθεση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν ο υπάλληλος προβάλει επίμονα σοβαρούς και βάσιμους λόγους που δεν επιθυμεί τη μετάθεση».
Ακόμη, του άρθρου 11 παρ. 3 που ορίζει ότι: «Εάν ο υπάλληλος θεωρεί ότι κάποια εντολή, που του δόθηκε από τον Προϊστάμενό του είναι αντίθετη προς τις ισχύουσες διατάξεις ή προς τη φύση της υπόθεσης, που αφορά, οφείλει να του γνωρίσει τις επιφυλάξεις του. Εάν ο τελευταίος εμμένει στην εκτέλεση της εντολής, ο υπάλληλος υποχρεούται μεν να την εκτελέσει, αλλά μόνο εφόσον του δοθεί εγγράφως…».
Καθίσταται σαφές, ότι καταστρατηγείτε εσείς οι ίδιοι τα δικά σας πεπραγμένα καθότι αφ’ ενός προβήκατε στη μετάθεση του Προέδρου και του Ταμία μας, παρ’ όλο που σας προβλήθηκαν επίμονα οι λόγοι για τους οποίους αρνηθήκαμε τόσο ο Σύλλογος όσο και τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα ατομικά τη συναίνεσή τους στις διενεργούμενες μεταθέσεις και αφ’ ετέρου δεν προβήκατε σε καμία έγγραφη εντολή προς τον Πρόεδρο και τον Ταμία για να εκτελέσουν τη συγκεκριμένη εντολή και να παρουσιασθούν για εργασία σε άλλο τόπο.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ για την εκδικητική, παράνομη και αντίθετη προς κάθε εργατική νομοθεσία μετάθεση του Προέδρου και Ταμία μας σε θέσεις και καθήκοντα διαφορετικές από αυτές που επί σειρά ετών εκτελούσαν με πάσα επιτυχία με σκοπό την αποδυνάμωση του νόμιμου και συνταγματικά κατοχυρωμένου σκοπού του συνεταιρίζεσθαι – συνδικαλίζεσθαι.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την άκρως εμπαικτική συμπεριφορά σας να μεταθέσετε τον Πρόεδρό μας στο τμήμα προσλήψεων με καθεστώς δανεισμού της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της ICAP που όπως γνωρίζετε από την πρώτη ημέρα σύστασης του Συλλόγου μας, αντιμαχόμαστε μέχρις εσχάτων.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως ανακαλέσετε τις επαίσχυντες και άκρως προκλητικές μεταθέσεις του Προέδρου και Ταμία μας που στόχο έχουν την αποδυνάμωση της δράσης του Συλλόγου μας καθώς επίσης και οποιαδήποτε άλλη ενέργειά σας που σκοπό έχει την παράνομη προσβολή του Συλλόγου, της δράσης μας και των δικαιωμάτων που μας δίνει ο νόμος.
ΑΛΛΩΣ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ότι σε αντίθετη περίπτωση θα εξαντλήσουμε κάθε εξώδικο και δικαστικό μέσο ή ένδικο βοήθημα ενώπιον παντός αρμόδιου πολιτικού ή ποινικού δικαστηρίου μέχρι να δικαιωθούν τα νόμιμα αιτήματά μας

Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2013
Ο εξωδίκως δηλών, προσκαλών, διαμαρτυρούμενος Σύλλογος   Δεν υπάρχουν σχόλια: