Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Πρόταση συναδέλφου για τη Γ. Συνέλευση του ΣΥΕΤΕ

28-1-2014
Κύριε πρόεδρε.
             Θέλω να κάνω μια πρόταση όσον άφορα την ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αθήνα. Η αλήθεια είναι ότι ο συγκεκριμένος τρόπος διεξαγωγής της συνέλευσης περί των πεπραγμένων του συλλόγου για τον χρόνο που διανύσαμε σίγουρα δεν εκφράζει πλήρως το σύνολο των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα. Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι άλλο ειδικά στις δύσκολες στιγμές που παίρνει ο κλάδος και αυτό δεν είναι άλλο από το τεράστιο κόστος που έχει η συγκεκριμένη εκδήλωση .
            Για αυτόν τον λόγο προτείνω τα πεπραγμένα του συλλόγου να σταλούν υπό μορφή κάποιας είδους έκθεσης σε όλα τα καταστήματα ούτος ώστε να λάβουν γνώση όλοι οι συνάδελφοι και να τα υπερψηφίσουν ή να τα καταψηφίσουν ανάλογα και τα αποτελέσματα  καθώς και οι προτάσεις που θα κατατεθούν να κοινοποιηθούν στο ΔΣ του συλλόγου ούτος ώστε να καθορίσουν τις κινήσεις του συμφώνα με τις επιταγές του συνόλου των συναδέλφων και από την άλλη τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν να επενδυθούν υπέρ του καλού των συναδέλφων ή ακόμα καλυτέρα να τους επιστραφεί μέσω της μισθοδοσίας τους.
           Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται τόσο η διαφάνεια των όσων συμβαίνουν όσο και ελαχιστοποιείται το κόστος που κρύβει αυτή η ετήσια εκδήλωση που κατά την άποψη μου  αλλά νομίζω και πολλών άλλων λειτούργει περισσότερο σαν πανηγυράκι παρά σαν μια σοβαρή διαβούλευση μεταξύ των εργαζομένων.
                 ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ/
                 ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΥΚΤΟ.

ΚΟΤΡΩΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ΄210’
ΤΗΛ 2310594428-34428

Δεν υπάρχουν σχόλια: