Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΥΕΤΕ 2/4Αποφυλακίστηκε την Παρασκευή 18-3-2016 ο χρυσαυγίτης, καθ΄ ομολογία του δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς μετά από σχετικό βούλευμα, λόγω παρέλευσης του ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης.
Για την εξέλιξη αυτή, που οφείλεται στην καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία βρίσκεται ακόμα στην αρχή της, έχει σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες και η σημερινή κυβέρνηση, που ολιγώρησε στην εξασφάλιση των προϋποθέσεων για την έγκαιρη και γρήγορη διεξαγωγή της.
Καμία ανοχή δεν πρέπει αν υπάρξει από τους εργαζόμενους απέναντι στους νοσταλγούς του ναζισμού, στους δολοφόνους του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα.
Καμία ανοχή δεν πρέπει να υπάρξει από τους εργαζόμενους απέναντι στις δεκάδες τραμπούκικες και τρομοκρατικές επιθέσεις που έκανε η Χρυσή Αυγή, χτυπώντας συνδικάτα και συνδικαλιστές στο Πέραμα και όχι μόνο.
Εμείς οι εργαζόμενοι οφείλουμε να απομονώσουμε και να εξαλείψουμε κάθε μορφής εκδήλωση φασιστικών και ρατσιστικών αντιλήψεων από τους χώρους δουλειάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: