Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Ανακοίνωση για το Project Galaxy




ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT GALAΧY!

Μέχρι τελικής πτώσεως έχει σκοπό να μας πάει η Διοίκηση, ειδικά τους εργαζόμενους στο δίκτυο. Άλλο ένα κρούσμα, το project galaxy. Με την εγκύκλιο Β104/25.6.2018, ορίστηκε ακόμα ένα καθήκον στους εργαζόμενους των καταστημάτων, που σημειωτέον έχουν μείνει λιγότεροι τους τελευταίους 2 μήνες μετά την κρυφή εθελουσία. Επιφορτίστηκαν με την ανεύρεση, ψηφιοποίηση, φακέλωμα, πακετοποίηση  όλων των φακέλων δανείων και την αποστολή τους στην περίφημη 038 (θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση) και στις αποθήκες στη Μαγούλα.
Ωστόσο, ενώ η εγκύκλιος ορίζει ρητά να σταλούν αμέσως μόνο όσοι φάκελοι δανείων αφορούν το EARTH και για το σύνολο του έργου ορίζεται ως ημερομηνία ολοκλήρωσης η 31/10/2018, από το γραφείο του Γενικού Διευθυντή Δικτύου, από τις ΔΙΔΙ και τις περιφερειακές διευθύνσεις παράλληλα, τις τελευταίες 3 εβδομάδες υπάρχει αφόρητη πίεση με άλλες ημερομηνίες προς τα καταστήματα και τους συναδέλφους! Σε πολλές περιπτώσεις, απαιτούν από καταστήματα να ολοκληρώσουν το σύνολο του έργου ως 10/8!
Μήπως θέλουν να εργαστούμε και τον Δεκαπενταύγουστο ανήμερα; Μήπως ξεχνούν ότι Ιούλιο και Αύγουστο υπάρχουν οι καλοκαιρινές άδειες;  Περίεργο βέβαια, αφού αρκετά μεγαλοστελέχη φρόντισαν και πήραν άδεια 3 εβδομάδες συνεχόμενα, όταν σε πολλά καταστήματα είπαν για ανάκληση αδειών ή άδεια 2 εβδομάδες το πολύ για κάθε υπάλληλο... Μήπως οι ίδιοι δεν άδειασαν καταστήματα από συναδέλφους, είτε με την εθελούσια είτε με το πελατοκεντρικό, στέλνοντάς τους εν μια νυκτί αλλού;
Απορούμε γιατί τις βγάζουν τις εγκυκλίους, όταν δεν τις τηρούν ούτε οι Διευθυντές Δικτύου, στέλνοντας άλλα μηνύματα.
Απαιτούμε να ανακληθούν τα μηνύματα προς τα καταστήματα και από το Γραφείο του Γενικού Διευθυντή Δικτύου να σταλούν νέα με τις ορθές ημερομηνίες. Οι Διευθύνσεις Δικτύου να συμμορφωθούν με όσα ορίζουν οι εγκύκλιοι.
Κανένα κατάστημα και κανείς συνάδελφος δεν είναι υποχρεωμένος να στείλει όλο το έργο ως 10 ή 25 Αυγούστου. Η εγκύκλιος λέει ως 31/10 και είναι εύλογο ότι ένα τέτοιο έργο θέλει χρόνο να υλοποιηθεί. Επίσης, η εν λόγω εγκύκλιος δίνει οδηγίες για έλεγχο της πληρότητας των φακέλων (υπογεγραμμένες συμβάσεις, αποδεικτικό εκταμίευσης) από τους καταχωριστές καθώς και για συνένωση φυσικών φακέλων δανείων (σε κάποιες περιπτώσεις και με επικοινωνία μεταξύ των καταστημάτων). Αναρωτιόμαστε από ποιον θα αναζητηθούν οι ευθύνες σε περίπτωση μη ορθής καταχώρησης και αρχειοθέτησης (στο αντίστοιχο σύστημα εμφανίζεται μόνο το μητρώο του συναδέλφου που καταχωρεί και όχι των περιφερειακών που πιέζουν για ταχύτητα και ολοκλήρωση).
Συνάδελφοι, είναι προφανές πόσο νοιάζονται οι άνθρωποι της Διοίκησης για τους πελάτες εφαρμόζοντας το πελατοκεντρικό. Συμβάλλουν και τώρα με το Galaxy ακόμα περισσότερο στην εικόνα εγκατάλειψης που δίνουν τα καταστήματα, αφού οι συνάδελφοι περνούν όλη τη μέρα στα υπόγεια, τις αποθήκες και τους φοριαμούς. Ας μην τους επιτρέψουμε τουλάχιστον να εφαρμόζουν πάνω μας τακτικές εκβιασμού και ψυχολογικής πίεσης!
3/8/2018

6980925499, 6936548328, 6946465296, 6948788704, 83908, 23218, 74306, 79836

Δεν υπάρχουν σχόλια: