Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Δημοσίευμα για απόλυση ΑΜΕΑ στην Εθνική

Δημοσιεύουμε καταγγελία που μας έστειλε συνάδελφος  ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Αν δεν έιναι αλήθεια, ας το διαψεύσει η Εθνική! Αλλιώς το καταγγέλουμε με όλη μας τη δύναμη και ζητάμε άμεσα να σταματήσει τον εκβιασμό του υπαλλήλου! Καλούμε το ΣΥΕΤΕ να εξετάσει το ζήτημα και να πάρει άμεσα θέση. 
Πρόταση Προοπτικής

Για ακόμη μια φορά η Εθνική Τράπεζα έδειξε το κάθε άλλο παρά ανθρώπινο πρόσωπό της.  Συγκεκριμένα, μέσα στις γιορτινές μέρες που διανύουμε ΕΚΒΙΑΖΕΙ υπάλληλο ΑΜΕΑ με απόλυση, μετά από διαφωνία του ίδιου με τη Διεύθυνση Προσωπικού, σχετικά με κάποιες ημέρες αναρρωτικής άδειας.
Ο συγκεκριμένος υπάλληλος υπηρετεί την Εθνική Τράπεζα 18 χρόνια και το τελευταίο διάστημα λόγω ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του βρίσκεται σε διαδικασίες πρόωρης αναπηρικής συνταξιοδότησης.
Αν και αυτές τις μέρες είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται κανονικά στην υπηρεσία του, έχουν ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟ μέχρι την τελική λήψη της απόφασης με αποτέλεσμα ο ίδιος να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ από φάρμακα ή από ιατρική/νοσοκομειακή περίθαλψη, σε περίπτωση που του συμβεί το οτιδηποτε.
Αλήθεια, κύριοι και κυρίες της Εθνικής Τράπεζας, με τα ακριβά κοστούμια και ταγιέρ, ειλικρινά λίγο φιλότιμο δεν υπάρχει; Την ίδια στιγμή που τα Golden Boys σας αμείβονται με μισθούς 10πλάσιους από έναν απλό υπάλληλο, την ίδια στιγμή που επαναχρηματοδοτείστε με τον δικό μας ιδρώτα, την ίδια στιγμή που η ατιμωρησία στην Ελλάδα έχει χτυπήσει κόκκινο, προσπαθείτε να εξαντλήσετε όλη σας την αυστηρότητα σε έναν υπάλληλο ΑΜΕΑ; Για ποιο λόγο; Για παραδειγματισμό; Για βίτσιο; Ή μήπως αποφασίσατε ότι σας κοστίζει πολύ και κοιτάτε να περικόψετε «κατιτις»;
ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ, γιατί να ξέρετε, πως αν πραγματοποιήσετε τις απειλές σας, θα αντιμετωπίσετε έναν ΝΟΜΙΚΟ ΤΟΙΧΟ πιο μεγάλο κι απ” τον τοίχο που ουσιαστικά σας χωρίζει απο την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: