Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ενημερωτικά για εκλογές ΣΥΕΤΕ και κάποιους φακέλους

ΣΤα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν θα προστεθούν οι φάκελοι των εκλογικών τμημάτων των καταστημάτων Φαρσάλων, Κυθήρων και Αλμυρός Βόλου, που έχουν καθυστερήσει να φτάσουν.
Αντίθετα, με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής απορρίφθησαν και καταστράφηκαν οι φάκελοι των 3 καταστημάτων Λουτρακίου, Ελασσόνας και Ιστιαίας, επειδή δεν ήρθαν μέσω του συστήματος ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ αλλά με απλή συστημένη αλληλογραφία μέσω ΕΛΤΑ οι 2 και μέσω ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ της Τράπεζας ο ένας. Η Πρόταση Προοπτικής επέμεινε μέχρι τέλους να συμπεριεληφθούν κανονικά γιατί ήταν καθαρά τυπικό και γραφειοκρατικό το θέμα και οι φάκελοι δεν είχαν κανένα ίχνος παραβίασης και δεν ήταν σωστό να μην επιτρέψουμε στους συναδέλφους να εκφραστούν με την ψήφο τους.  Όμως η εφορευτική επιτροπή έλαβε απόφαση με ψήφους 3-3 (ψήφισαν να μη ληφθούν υπόψιν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων ΔΑΣ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ο δικαστικός αντιπρόσωπος) οι φάκελοι να απορριφθούν. Καταστράφηκαν λοιπόν και τότε φάνηκε ότι οι τα ψηφοδέλτια ήταν διασφαλισμένα κανονικά με νέο φάκελο (βουλοκέρι, κορδέλα κλπ) κι άρα ήταν εντελώς λάθος η απόφαση να απορριφθούν.
Τις επόμενες ημέρες θα ανοίξουν και οι κάλπες και για τα υπόλοιπα τμήματα (ΔΣ ΕΤΕ, ΕΡγατικά Κέντρα και Ταμείο Αυτασφάλειας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: