Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Για Την Απεργία 6-7/11


ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ !
ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ !
ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6-7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !
Η φαρσοκωμωδία της συγκυβέρνησης έλαβε τέλος. Φέρνουν και 3ο μνημόνιο. Συμφώνησαν σε μέτρα που σφαγιάζουν μισθωτούς – συνταξιούχους- επαγγελματίες και τη νεολαία. Ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και τις κοινωφελείς επιχειρήσεις. Πάνε για σαρωτική σφαγή, καταστρέφουν την κοινωνία και εξαθλιώνουν το λαό.
Τώρα είναι η ώρα για πανεργατικό – παλλαϊκό ξεσηκωμό, για την έναρξη ενός πολύμορφου αγώνα διαρκείας για την ανατροπή τους πριν βάλουν ταφόπλακα στη κοινωνία. Αυτά τα μέτρα δεν πρέπει να περάσουν και αυτό μπορούμε να το επιβάλλουμε. Οι 24ωρες απεργίες και  η απλή διαμαρτυρία δεν αρκούν. Η 48ωρη να εξελιχθεί σε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ από Πέμπτη αν ψηφιστούν τα μέτρα. Οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στις ΔΕΚΟ, με πολιτική απεργία διάρκειας, καταλήψεις και αποκλεισμούς , μαχητικές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βάλουμε φρένο στη γενική πλέον λεηλασία που ετοιμάζουν. Μαζί με τους ανέργους και τον κόσμο της περιπλανώμενης εργασίας,  τους απόμαχους της δουλειάς, τους νέους που τους καταστρέφουν το παρόν και το μέλλον τους και τους στέλνουν μετανάστες, να πλημμυρήσουμε  τους δρόμους και τις πλατείες σε καθημερινή βάση.
Τώρα είναι η ώρα. Να σηκώσουμε το ανάστημά μας!
Τα ψέματα τέλειωσαν και η κλεψύδρα γύρισε αλλιώς, ο χρόνος τρέχει. Κάθε δισταγμός, κάθε αναβολή θα υπονομεύσει την διάθεση για τον φραγμό αυτών των μέτρων  και την ανατροπή τους. Χρειάζεται συνολικός και πολιτικός αγώνας με όλα τα μέσα, με μαχητικότητα αποφασιστικότητα και διάρκεια. Αν ψηφιστεί και το 3ο μνημόνιο, θα έρθει μετά στις τράπεζες όχι μόνο η ένταξη ΟΛΩΝ των ταμείων υγείας στον ΕΟΠΥΥ (επαναφέρουν την τροπολογία!), αλλά και κύμα χιλιάδων απολύσεων. Γι αυτό  άλλωστε μειώνουν τις αποζημιώσεις. Η ΟΤΟΕ να το καταλάβει, να μην καλλιεργεί αυταπάτες ότι δήθεν εμείς θα γλιτώσουμε. Με τη συμμετοχή μας στη 48ωρη απεργία την προηγούμενη βδομάδα και με τα 2 μεγάλα συλλαλητήρια των τραπεζοϋπαλλήλων δείξαμε ότι μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα και ότι μας φοβούνται! Τώρα είναι η πιο μεγάλη μάχη από την οποία κανείς δεν πρέπει να λείπει!
ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΠΑΝΤΟΥ!
Στα πρωτοβάθμια σωματεία, στους συλλόγους  και στις  συλλογικότητες, με ενημερώσεις σε κάθε τόπο δουλειάς, κλάδο, δήμο και γειτονιά, να στηρίξουμε τη 48ωρη απεργία και να επιβάλλουμε την κλιμάκωση διαρκείας σε περίπτωση που ψηφίσουν τα μέτρα για να ανάψουμε το φυτίλι του παλλαϊκού, πανεργατικού ξεσηκωμού. Να τους τελειώσουμε πριν μας τελειώσουν.
Ζωή για τους εργαζόμενους και για ολόκληρη την κοινωνία δεν μπορεί να υπάρξει όσο είμαστε εγκλωβισμένοι στην εξυπηρέτηση του χρέους και των τραπεζών που μας επιβάλλει η Ε.Ε, το Δ.Ν.Τ. για να διασωθούν τα κέρδη του κεφαλαίου. Ζωή με την πολιτική τους, τα μνημόνια και τα αντεργατικά αντιλαϊκά καταστροφικά μέτρα δεν υπάρχει, μόνο η φτώχεια και η  εξαθλίωση θα γιγαντώνονται.
Άλλος δρόμος, όπως έχει δείξει κι η ιστορία άλλων χωρών, μπορεί να ανοίξει μόνο με την άρνηση αποπληρωμής του χρέους και την ρήξη με την πολιτική της Ε.Ε και του ΔΝΤ. Έτσι, μόνο, θα μπορέσουμε να ανασάνουμε και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.
Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 11.00 ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: