Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Στάση εργασίας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας στις 12/2

Οι εργαζόμενοι δεχόμαστε ολομέτωπη και κλιμακούμενη επίθεση με αστυνόμευση και καταστολή των Απεργιακών μας Αγώνων. Μαζί με τα δακρυγόνα και την άσκηση βίας από τις δυνάμεις καταστολής στη διάρκεια κινητοποιήσεων, εφαρμόζονται γκεμπελικές μέθοδοι προπαγάνδας δυσφήμησης των Αγώνων μας, γίνονται συλλήψεις και στήνονται κατηγορίες ενοχοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και οι εργαζόμενοι κατά παράβαση του Συντάγματος επιστρατεύονται όταν απαιτούν εργασία και αμοιβές αξιοπρέπειας.

Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της Αθήνας στη σημερινή του (7-2-2013) συνεδρίαση, εκτός από τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 28ου Συνεδρίου του, αποφάσισε:
- Την προκήρυξη Παναττικής – Πανεργατικής 4ωρης στάσης εργασίας την Τρίτη 12 Φλεβάρη 2013 από τις 7:00 μέχρι τις 11:00 σε ένδειξη αλληλεγγύης στους 35 συναδέλφους μας που συνελήφθησαν στη διάρκεια της παρέμβασής τους στο Υπουργείο Εργασίας και οδηγούνται στη δικαιοσύνη την ημέρα αυτή. Καλούμε εργαζόμενους και συνδικαλιστικά στελέχη σε συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: