Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΜΙΛΑΜΕ = ΠΟΥΛΑΜΕ


ΜΙΛΑΜΕ = ΠΟΥΛΑΜΕ


Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον στο δίκτυο της ΕΤΕ με την πίεση για στόχους και πωλήσεις. Στα πλαίσια της «κοινωνικής πολιτικής» της τράπεζας, ο πελάτης πρέπει με το ζόρι να αγοράζει προϊόντα και οι εργαζόμενοι «έχουν αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση» να πιάνουν τους στόχους! 

Υπενθυμίζουμε στα στελέχη της τράπεζας ότι ο κανονισμός εργασίας δεν προβλέπει τίποτα από αυτά, ούτε θα τους κάνουμε τη χάρη να αποδεχτούμε ότι θα πληρωνόμαστε με βάση ό,τι πουλάμε! Δεν χαρίζουμε τα δικαιώματά μας! 

Δεν φτάνει που κλείνουν τα καταστήματα το ένα μετά το άλλο, και οι πελάτες ψάχνουν κατάστημα με το κιάλι και ταλαιπωρούνται, δεν φτάνει που μειώνουν το προσωπικό και το μισθό σε τόσους συναδέλφους στο δίκτυο, πιέζουν και για πωλήσεις! 

Ωραίος ο μετασχηματισμός, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε, δεν θα μεταλλαχθούμε σε κοράκια της τράπεζας. Έχουμε συνείδηση απέναντι στην κοινωνία, σε πολύ δύσκολες συνθήκες προσπαθούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες. 

Ακολουθεί ενδεικτικό μήνυμα που στάλθηκε πριν λίγες μέρες σε καταστήματα της Β. Ελλάδας, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής και το επιστρέφουμε ως απαράδεκτο: 

«Εξυπακούεται ότι η στοχοθεσία είναι το ελάχιστο που απαιτεί η τράπεζα από εμάς, επομένως η επίτευξή της (τουλάχιστον) είναι αδιαπραγμάτευτη υποχρέωσή μας (!!!).



Υπενθυμίζουμε κάποια σημεία από το μήνυμα του Περ. Δ/ντή … από τις αρχές Απριλίου:
ü  Η προσπάθεια πρέπει να είναι οργανωμένη και συνεχής.
ü  Να μη σταθείτε στα υπαρκτά προβλήματα –τα οποία άλλωστε υπάρχουν παντού- και να ασχοληθείτε θετικά και ενεργά με τα προϊόντα αυτά.
ü  Η προσπάθεια αφορά όλους τους εργαζομένους στο Κατάστημά σας και όλες τις ομάδες.
ü  Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν…. Μιλάμε = Πουλάμε
ü  Σε κάθε πελάτη Business πρέπει να επιδιώκουμε έντονα και αποτελεσματικά ασφαλίσεις αυτοκινήτων, για τα αυτοκίνητα της επιχείρησης και των φορέων της, αλλά και ασφάλιση υγείας για τους φορείς.  (Μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα μικροί ή μεγάλοι στόλοι αυτοκινήτων)
ü  Σε κάθε εκταμίευση ή ρύθμιση δανείου ιδιωτών προωθούμε έντονα και με συνέπεια ασφάλεια ζωής ή ΠΠΠ.
ü  Σε κάθε εισερχόμενο πελάτη προωθούμε ασφάλεια κάρτας και υγείας.
ü  Σε κάθε πελάτη με μικρή ή μεγάλη οικονομική επιφάνεια προωθούμε Εφάπαξ.
ü  Σε κάθε πελάτη με μικρά παιδιά ή εγγόνια προωθούμε Μηνιαίο.
ü  Δεν πρέπει να φεύγει πελάτης από το Κατάστημα χωρίς να αγοράζει κάτι από μας.»


ΥΓ. Αφιερωμένο στην ΟΤΟΕ που υπέγραψε στην πρόσφατη κλαδική να αξιολογούμαστε με βάση αυτούς τους στόχους και έχουν αποθρασυνθεί εντελώς οι γιάπηδες..



6980925499, 6947724051, 18767, 23218, 83913, 19923, 34507

Δεν υπάρχουν σχόλια: