Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωση Νομαρχιακού Παραρτήματος Ρεθύμνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Π. ΡΕΘΥΜΝΟΥ Νο2

                                                                                                                            Ρέθυμνο, 02/12/2022

Προς Δ.Σ.  ΣΥΕΤΕ

Με μεγάλη μας απογοήτευση παρακολουθούμε τις εξελίξεις σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος Ρεθύμνου 460, την μετατροπή του σε παράρτημα του κατ/τος Χορτάτζη (258), και εν τέλει το οριστικό κλείσιμο του τις αρχές του 2023.  Από την στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε να υλοποιήσει τα σχέδια συρρίκνωσης του δικτύου, οι συνάδελφοι βιώνουμε καθημερινά  την ανασφάλεια μη γνωρίζοντας που θα βρισκόμαστε την επόμενη μέρα. 

Να  σημειωθεί ότι αφού ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του, το Κατάστημα Οδ.  Χορτάτζη 258 θα υποδεχθεί και τους συναδέλφους του παραρτήματος.  Όμως η πρόβλεψη είναι για 18 θέσεις την στιγμή που οι συνάδελφοι αριθμούμε τους 24!!    Αυτή την στιγμή παρόλο που η διοίκηση γνωρίζει ότι υπολείπονται θέσεις, δεν κάνει ενέργειες αύξησης των σταθμών εργασίας, αντιθέτως υλοποιεί την ανακαίνιση με το προβλεπόμενο οργανόγραμμα. 

Το πρόβλημα της πρόβλεψης οργανογράμματος με 18 θέσεις το είχαμε επισημάνει από τον Ιούνιο του 2022 με την πρώτη επιστολή μας προς το Δ.Σ.  του συλλόγου.  Δυστυχώς δεν έγινε καμία ενέργεια από τον σύλλογο ώστε να διορθωθεί!!  Σε αυτό το κλίμα εντατικοποίησης των εργασιών και της πίεσης για επίτευξη των στόχων δεν περισσεύει κανείς.

Καλούμε τον Σύλλογο  να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρχει έστω και την τελευταία στιγμή αύξηση των σταθμών εργασίας στο κατάστημα Οδ. Χορτάτζη 258.

Δε θα πρέπει να διαιωνιστεί το αίσθημα ανασφάλειας των συναδέλφων ούτε να εξαναγκαστούν σε μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία ή κατάστημα !!

 

Με εκτίμηση το Νομαρχιακό παράρτημα Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: