Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Πρόσληψη στέλεχους από αγορά: Στην ETE ο Δ. Φραγγέτης (αναδημοσίευση)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ www.capital.gr

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010 -
Στην ETE ο Δ. Φραγγέτης


Στο στελεχιακό δυναμικό της Εθνικής τράπεζας έρχεται να προστεθεί ο κ. Δημήτρης Φραγγέτης και συγκεκριμένα στη γενική διεύθυνση διεθνών δραστηριοτήτων, όπου γενικός διευθυντής είναι ο κ. Άγης Λεώπουλος.
Ο κ. Φραγγέτης έχει διατελέσει στο παρελθόν γενικός διευθυντής της Ιονικής Τράπεζας και της Εμπορικής Τράπεζας. Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς στην Αλβανία και κατόπιν τα δύο τελευταία χρόνια στην Τράπεζα Πειραιώς Σερβίας.
Η παρουσία της Εθνικής Τράπεζας εκτός Ελλάδος αποτελεί προτεραιότητα της νέας διοίκησης.
Ο Διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής κ. Απόστολος Ταμβακάκης τις τελευταίες δέκα ημέρες συναντήθηκε με τους κεντρικούς τραπεζίτες και τους υπουργούς Οικονομικών τριών γειτονικών χωρών και συγκεκριμένα της Τουρκίας της Βουλγαρίας και της ΠΓΔΜ.Οι συναντήσεις έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα και ο κ. Ταμβακάκης ενημέρωσε για την καλή πορεία της Εθνικής Τράπεζας και τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, καθησυχάζοντας τους συνομιλητές του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον των συνομιλητών του ήταν ζωηρό ιδίως στη Βουλγαρία και στην ΠΓΔΜ όπου η Ελλάδα έχει αντίστοιχα την πρώτη και δεύτερη θέση μεταξύ των ξένων επενδυτών.
Νένα Μαλλιάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: