Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Επιστολή Σωματείου ΕΘΝΟDATA προς Πρόταση Προοπτικής

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟDATA

Αρ. Πρωτ.: 39

Γέρακας 10/07/2011

Προς: Πρόταση Προοπτικής, παράταξη ΣΥΕΤΕ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Εθνοdata έχει καταθέσει από 12/07/2010 αίτηση ένταξης στην Ο.Τ.Ο.Ε. Όπως έχουμε αναφέρει και σε επιστολή προς τον κ. πρόεδρο της Ο.Τ.Ο.Ε., την οποία σας επισυνάπτω, η ένταξη αυτή θα είναι μεγάλη βοήθεια σε ένα νεοσύστατο σωματείο σαν το δικό μας, σε ένα χώρο εργασίας που τον χαρακτηρίζει μεγάλη επισφάλεια.

Θεωρούμε ότι η ένταξη στην ομοσπονδία νέων σωματείων που οργανικά ανήκουν στον Τραπεζικό χώρο, θα της δώσουν νέα πνοή αλλά και θα βοηθήσουν στο να ματαιωθούν τα σχέδια εκείνων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδυναμώσουν τις ομοσπονδίες και να καταργήσουν τις κλαδικές συμβάσεις.

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να μας καταθέσετε σε κείμενο, τις θέσεις σας όσο αφορά το αίτημά μας για ένταξη στην Ο.Τ.Ο.Ε. Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε η αλληλεγγύη και η ενότητα είναι το μόνο μας όπλο. Ο μόνος τρόπος να μην αποδώσει καρπούς η τακτική του «διαίρει και βασίλευε» που τόσο επιμελώς επιβάλλεται και τόσο έντεχνα προβάλλεται σαν λύση αντί για αιτία του προβλήματος.

Συναδελφικά,

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Γιώτα Λαζαροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: