Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Απέλυσε 110 εισπράκτορες η Εθνική Ασφαλιστική



Σήμερα είχε συγκέντρωση των απολυμένων στην Εθνική Ασφαλιστική. Ο Σύλλογος των εισπρακτόρων προκήρυξε 48ωρη απεργία. Ο Σύλλογος Εθνικής Ασφαλιστική εξήγγειλε στάση εργασίας αύριο 11-12 και εκ νέου συγκέντρωση.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
Εισπράκτορες: Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν;

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
14-09-2011
Συνάδελφοι,

Χθες αιφνιδιαστικά η Διοίκηση της Εταιρίας αποφάσισε να αφήσει στον δρόμο 150 οικογένειες ανθρώπων που εργάζονται χρόνια τώρα για την Εταιρία μας.
 Τους εισπράκτορες της Εθνικής Ασφαλιστικής
 Χωρίς καμία ειδοποίηση δεν τους δόθηκε καμία απόδειξη είσπραξης πλην των αποδείξεων πυρός.
Ξαφνικός θάνατος λοιπόν από μια Διοίκηση που έχει θεοποιήσει τους αριθμούς εκείνους που την εξυπηρετούν για να προβάλλεται η ίδια.

Ο Σύλλογος μόλις το πληροφορήθηκε ζήτησε συνάντηση με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης εισπράξεων που επιβεβαίωσε το γεγονός αλλά που δεν είχε εξουσιοδότηση να προχωρήσει σε παραπάνω ενημέρωση και στην συνέχεια έχει ζητήσει συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή κο Κωνσταντά.

Θεωρούμε ότι οι εισπράκτορες έχουν προσφέρει πολλά πράγματα και στην παραγωγή της Εταιρίας και κυρίως κρατάνε ζωντανή την επικοινωνία του ασφαλισμένου με την Εθνική Ασφαλιστική.
 Δεν πιστεύουμε ότι μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικατασταθεί ο ανθρώπινος παράγοντας με την οποιαδήποτε άψυχη ταχυπληρωμή ή την πληρωμή μέσω λογαριασμού ή μέσω απρόσωπης εισπρακτικής εταιρίας.
 Είναι σαφές ότι οι παραπάνω τρόποι μπορούν να λειτουργήσουν μόνο συμπληρωματικά στον παραδοσιακό τρόπο είσπραξης που συμπεριλαμβάνει τον παράγοντα άνθρωπο.
 Ας αφήσουν λοιπόν τους πειραματισμούς ειδικά αυτή την περίοδο της αβεβαιότητας.
 Οι ειπράκτορες είναι μέρος του παραγωγικού ιστού της Εταιρίας μας και ενας από τους κρίκους επικοινωνίας με τους πελάτες μας.
Είναι άνθρωποι που έχουν συνδέσει την ζωή τους με την πορεία της Εταιρίας μας.

Συναδελφικά
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: