Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Ο φετινός χειμώνας δεν αφήνει περιθώρια για παθητικότητα και ηττοπάθεια. Τα μέτρα του καλοκαιριού και όσα έρχονται από δω και πέρα μας πιάνουν και μας αφορούν όλους. Οι τράπεζες είναι στην κορυφή της επίθεσης, παίρνοντας νέες ενισχύσεις από το κράτος. Η συγχώνευση Alpha Eurobank θα σημάνει απολύσεις, ενώ η Εθνική ήδη απέλυσε ενοικιαζόμενους και ξεκίνησε την περικοπή επιδομάτων στους μόνιμους.
Ξαναπιάνουμε παντού το νήμα με τις πανεργατικές απεργίες και τις εργατικές αντιστάσεις της περασμένης περιόδου. Οι καταλήψεις και οι απεργίες στις σχολές και στα σχολεία, οι νέες συγκεντρώσεις στις πλατείες ξεκινώντας από τις 3 Σεπτέμβρη, η πανελλαδική κινητοποίηση στη ΔΕΘ είναι μόνο η αρχή για ένα φθινόπωρο μάχης ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης και της Τρόικας.
Η ελπίδα βρίσκεται στη διαμόρφωση ενός Μετώπου Εργασίας – Παιδείας – Δημοκρατίας, σε μια δυναμική συνάντηση του μαχόμενου εργατικού κινήματος, του φοιτητικού και εκπαιδευτικού κινήματος, των πλατειών και των λαϊκών συνελεύσεων και  του κόσμου της ανεργίας για την ανατροπή της «χούντας» κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, σε αγαστή συνεργασία με ΜΜΕ –τραπεζίτες – δυνάμεις καταστολής για τη ρήξη με τους νόμους και την πολιτική του συστήματος συνολικά.
  
Εμπρός για το «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» της εποχής μας!
                      Να πούμε «φτάνει πια!!!!» στο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που δηλητηριάζει το μέλλον μας. Να ξανακάνουμε τα σωματεία και τους συλλόγους όργανα συλλογικής δράσης για την αντίσταση και την ανατροπή , να κατακλύσουμε τους δρόμους και τις πλατείες και να πάρουμε τον αγώνα στα χέρια μας, για ένα καλύτερο αύριο, για εργατική δημοκρατία, για δημόσια-δωρεάν Παιδεία  και Υγεία.
Μόνο αν βρεθούμε όλοι αντιμέτωποί τους μπορούμε να ανατρέψουμε την εξαθλίωση, την ισοπέδωση των εργατικών μας δικαιωμάτων , την κατάργηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς μας. Όλοι επιβάλλεται να ξεχυθούμε στους δρόμους , να αποδείξουμε ότι έχουμε τη δύναμη και την πυγμή να εναντιωθούμε και να παλέψουμε ενάντια στα ζοφερά τους σχέδια, και τελικά να νικήσουμε…
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10/09/2011 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ στις 5.00 που καλούν ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ & ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ και τη ΔΕΘ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: