Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Αλληλεγγυη στους εργαζομένους στη ΒΙΟΜΕ

-->
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤOΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΒΙΟ.ΜΕ.

H Πρόταση Προοπτικής – Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας ζητά από κάθε αρχή δικαστική, οικονομική, πολιτική να μην εμποδίσει την λειτουργία του εργοστάσιου από τους εργαζόμενούς του και να διευκολύνει τις προσπάθειές τους να νομιμοποιήσουν την λειτουργία για να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους.

Θεωρούμε ανήθικη κάθε προσπάθεια εμπόδισης της λειτουργίας του εργοστάσιου της ΒΙΟ.ΜΕ. και υπενθυμίζουμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι στον τόπο μας και ότι στη συλλογική ευθύνη που έχουν οι λειτουργοί του τόπου έχουν το μερίδιό τους και οι δικαστικές αρχές που δεν έκαναν τίποτε για να πάρουν τα χρήματα που οφείλονται στους εργαζόμενους, αλλά έκαναν τα πάντα για να εμποδίσουν προσπάθειες για να πάρουν στα χέρια τους την λειτουργία οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Η κίνηση μας έχει στηρίξει κι έμπρακτα αυτα τα χρόνια τους εργαζόμενους της Βιομε και το σωματείο στον αγώνα επιβίωσης τους, αγοράζοντας προϊόντα καθαρισμού , ενώ είχαμε προτείνει και στη γραμματεία αλληλεγγύης του Συετε να πράξει αντίστοιχα. Καλούμε τα σωματεία και τις εργατικές συλλογικότητες να σταθούν κσι σήμερα αλληλέγγυοι στον αγώνα των συναδέλφων μας.

Ζητάμε να πάρετε συγκεκριμένη στάση υπέρ της κοινωνίας που υποφέρει, γιατί αλλιώς θα μας βρείτε απέναντί σας.



ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση Εθνικής Τράπεζας

  


Δεν υπάρχουν σχόλια: