Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Μαχητική διαμαρτυρία συνταξιούχων και εργαζόμενων στραπάτσαρε τη χορηγία της Εθνικής Τράπεζας στον Ημιμαραθώνιο

Μαχητική διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19/3 στην Πλατεία Συντάγματος από συνταξιούχους και εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας ενάντια στη διοίκηση της ΕΤΕ, με αφορμή το φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που ξεκίνησε από την πλατεία Συντάγματος και στον οποίο συμμετείχε ως χορηγός η Εθνική Τράπεζα. Η επιτυχημένη κινητοποίηση, την οποία στήριξε και η κίνησή μας, ανέδειξε την υποκριτική στάση της διοίκησης που από τη μία κλέβει το επικουρικό μας και από την άλλη σπαταλά χρήματα σε χορηγίες, παχυλούς μισθούς στελεχών και ένα σωρό εργολαβίες και αναθέσεις έργων σε εταιρείες. 
Κυριάρχησαν τα συνθήματα "Σε κάθε χορηγία θα είμαστε εδώ, μέχρι να πληρώσετε το λογαριασμό, Φέρτε πίσω τα κλεμμένα, Σήμερα εμείς, αύριο εσείς, Κυβέρνηση - ΕΤΕ μας κλέβουν το ΛΕΠΕΤΕ".







ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: Μαχητική διαμαρτυρία συνταξιούχων και εργαζόμενων ...: Η μαχητική διαμαρτυρία μας, συνταξιούχων και εργαζόμενων της Εθνικής Τράπεζας σήμερα Κυριακή 19/3 στον Ημιμαραθώνιο που ξεκίνησε από την...

Δεν υπάρχουν σχόλια: