Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΜΑΤ και χημικά στους συνταξιούχους από την ΕΤΕ στη ΓΣ μετόχων

Ντεμπούτο αυταρχισμού απο τον καινούριο διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΕ Μυλωνά, στη Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 26/7. ΜΑΤ και χημικά έπεσαν έξω από την Μ. Βρετανια, εμποδίζοντας  μικρομετοχους και διαμαρτυρομενους συνταξιούχους να μπουν μέσα. Κάποιοι που κατάφεραν να μπουν μέσα στο ξενοδοχείο απωθήθηκαν από την Ασφάλεια της τράπεζας για να μην εισέλθουν στην αίθουσα της ΓΣ. Τουλάχιστον δύο συνταξιούχοι λιποθύμισαν από τα χημικά και την ένταση, και προσήλθε το ΕΚΑΒ.  
Δεν άφησαν  καν τους μικρομετοχους να ψηφίσουν για πρόεδρο συνέλευσης, ή να υποβάλουν ένσταση, καθώς οι περισσότεροι παρακολουθούσαν σε διπλανή αίθουσα από βιντεοθόνη, σε μια Γενική συνέλευση παρωδία, που ενέκρινε και αύξηση αμοιβών για μέλη του ΔΣ. Οι δε εργοδοτικοί συνδικαλιστές ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΔΑΣ (ΣΥΕΤΕ,  ΣΕΠΕΤΕ, ΤΥΠΕΤ, ΟΤΟΕ) μπήκαν με προσκλήσεις από άλλη είσοδο στη Βουκουρεστίου, φυλασσόμενη από ΜΑΤ και ασφαλίτες, από την οποία μπήκαν και τα golden boys & girls που γέμισαν την αίθουσα (μαζί με αρκετούς διευθυντές Εθνικάριους).

Δείτε αναλυτική ενημέρωση και άλλες φωτογραφίες στο μπλογκ της Ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων - Συνταξιούχων, που είχε καλέσει και στην κινητοποίηση: http://aeaesete.blogspot.com/2018/07/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html




Δεν υπάρχουν σχόλια: