Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Κάλεσμα για 07/02/2020

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΕΤ

ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/2/2020 9.30 π.μ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΤ/ΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε αγωνιστικά ακέραια την παροχή του ΛΕΠΕΤΕ για όλους. Δεν αποδεχόμαστε την κλοπή των εισφορών μας και τις μεθοδεύσεις για το θάψιμο του ΛΕΠΕΤΕ. Η καταβολή των εισφορών μας γινόταν στο ακέραιο όλα τα χρόνια και δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμά μας στην μετεργασιακή ακέραια παροχή τους. Αποτέλεσμα των αγώνων μας είναι ότι έχουμε πάρει κάποια χρήματα, αλλά δεν μας αρκούν αυτά.
  • Ο ν.Πετρόπουλου δεν μας ικανοποιεί και δεν μας εξασφαλίζει. Δεν αποδεχόμαστε η τράπεζα να απαλλαγεί από την υποχρέωση καταβολής των εισφορών της στο ΛΕΠΕΤΕ. Δεν αποδεχόμαστε τη μείωση του συντελεστή αναπλήρωσης. Οι μεθοδεύσεις και της νέας κυβέρνησης, που κάνει πλάτες στην Τράπεζα, για απαλλαγή από τις υποχρεώσεις είναι καταδικαστέες.
  • Δεν αποδεχόμαστε το μαρασμό του ΤΥΠΕΤ, την μείωση των εσόδων από την περικοπή του ΛΕΠΕΤΕ και από τη μείωση του προσωπικού της ΕΤΕ που ασφαλίζεται στο ΤΥΠΕΤ. Διεκδικούμε την ισότητα των ασφαλισμένων εργαζόμενων και συνταξιούχων στη διαχείριση του ΤΥΠΕΤ.
  • Δεν αδρανούμε μπροστά στα σχέδια κυβερνήσεων και εργοδοτών για φαλκίδευση της κοινωνικής ασφάλισης που θα υπονομεύσουν και την κύρια σύνταξη και το ΕΤΕΑΕΠ.
Απέναντι στην αναλγησία της Εθνικής Τράπεζας, τη συμπαιγνία των κυβερνήσεων και την καταστροφική τακτική της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΣΣΕΤΕ παίρνουμε τον αγώνα στα χέρια μας.

Καλούμε την Παρασκευή 7/2/2010 στις 9.30 πμ για αποκλεισμό του καταστήματος Σταδίου για να διατρανώσουμε τη θέλησή μας για ακέραια παροχή του ΛΕΠΕΤΕ κόντρα και στην επίθεση της Τράπεζας για το θάψιμο του ΛΕΠΕΤΕ, όσο και στο ν. Πετρόπουλου που ενταφιάζει το δικαίωμα στο ΛΕΠΕΤΕ και απαλλάσσει την Τράπεζα από την ευθύνη για την κακοδιαχείρισή του και από τις υποχρεώσεις της.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες και τις αγωνιστικές συλλογικότητες, ομάδες και κινήσεις να είναι παρόντες.

Να μην αφήσουμε να περάσουν τα σχέδια τους. Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
  • Άμεση καταβολή, χωρίς καμιά περικοπή προς όλους!
  • Να πληρώσει η Τράπεζα τις υποχρεώσεις της στο ακέραιο!
  • Να σταματήσουν οι Κυβερνήσεις να καλύπτουν την παρανομία!
  • Ένταξη όλων των εργαζομένων στην Τράπεζα στον ΛΕΠΕΤΕ!
  • ΟΧΙ στην κλοπή των εισφορών μας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΕΤ


Δεν υπάρχουν σχόλια: