Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Επιστολή εργαζομένων καταστήματος Καλλιθέας

 

Εδώ και πολύ καιρό οι συνθήκες στο Κατάστημα δυσκολεύουν υπέρμετρα την εκτέλεση των εργασιών μας και η καθημερινότητά μας είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

 

Ειδικά τελευταία νιώθουμε ότι τίθεται σε κίνδυνο και η ίδια η ασφάλειά μας. Οι διαπληκτισμοί με πελάτες είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Μας απειλούν, μας υβρίζουν, άλλοτε δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ των ίδιων, που καλούμαστε κι αυτές να τις διαχειριστούμε στον μηδενικό διαθέσιμο χρόνο μας.

 

Η εικόνα του Καταστήματος είναι άδεια γραφεία και λιγοστοί υπάλληλοι που τρέχουμε πάνω κάτω, απαντώντας ταυτόχρονα σε δεκάδες ερωτήσεις πελατών που σπάνια περιμένουν ή κρατούν μια στοιχειώδη σειρά. Συχνά μας παίρνουν από πίσω, σε οποιαδήποτε διαδρομή από και προς το γραφείο μας.

 

 Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν την Παρασκευή 2/6 διαπιστώσαμε ότι η πλατφόρμα των ραντεβού έδινε διαθεσιμότητα ακόμα και αυθημερόν, επειδή κάποιοι αποφάσισαν, στις τρέχουσες συνθήκες, να συντμήσουν τον χρόνο εκάστου ραντεβού σε 15΄από 45΄. 

 

Δεν μπορεί να επικαλείται κανείς ότι οι συνθήκες αυτές είναι γνωστές και ότι είναι παντού οι ίδιες. Όταν τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η ασφάλειά μας, είναι ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία μας.


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ \ΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (137)

13.06.2023

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: