Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Ενημέρωση προς τους συναδέλφους για επικοινωνία με την Πρόταση Προοπτικής

   Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες ότι μετά από 6 μήνες (!!) η Πρόταση Προοπτικής έχει εδώ και λίγες μέρες ξανά γραφείο και τηλέφωνο στα γραφεία του ΣΥΕΤΕ. 
   Υπενθυμίζουμε ότι 1 Απριλίου 2018 η εφορευτική επιτροπή των εκλογών του Συετε (πλειοψηφία δησυε,δακε,δασ) ¨επέλεξε¨ το γραφείο της Πρότασης Προοπτικής για γραφείο της. Όταν όλες οι άλλες παρατάξεις έχουν τουλάχιστον 1 δωμάτιο (η ΔΗΣΥΕ 4, η ΔΑΚΕ 2, ΕΝΙΑΙΑ και ΔΑΣ από 1) και 2 γραφεία ως διευκόλυνση της συνδικαλιστικής δράσης, εμείς στερηθήκαμε πολύτιμα μέσα για τον ίδιο σκοπό. Μετρούσαν σταυρούς για 5 μήνες (ρεκόρ για εφορευτική, έτσι υπήρχε και υπέρβαση εξόδων).
   Ακόμη και προεκλογικά η έλλειψη χώρου μάς προκάλεσε οργανωτικά προβλήματα τα οποία όμως ξεπεράστηκαν χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των μελών μας και στο πείσμα με το οποίο αντιμετωπίζουμε τα κάθε λογής προσκόμματα. Πάντως δεν αντιμετωπιστήκαμε ισότιμα από τις παρατάξεις που ελέγχουν τον ΣΥΕΤΕ. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσα χρόνια δεν παίρνουμε απόσπαση την οποία δικαιούμαστε με βάση την εκλογική μας δύναμη.
   Όλο αυτό το διάστημα, γνωρίζουμε ότι πολλοί συνάδελφοι δυσκολεύτηκαν αρκετά να επικοινωνήσουν μαζί μας. Πλέον μπορείτε να επικοινωνείτε κανονικά στο τηλ 19923 (2103349923) στον Συετε, στο κινητο 6980925499, στο μέιλ μας (protasiprooptikis@gmail.com), και στα τηλέφωνα που υπάρχουν στο μπλογκ  και τις ανακοινώσεις μας (http://protasiprooptikis.blogspot.com/).

   Ευχαριστούμε την πλειοψηφία του Συλλόγου που είναι τόσο δημοκρατική... Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που μας βάζουν οι παρατάξεις του Συλλόγου, οι εργαζόμενοι μας έδωσαν νέα αύξηση στις πρόσφατες εκλογές , ωστόσο το αποτέλεσμα είναι γενικά αρνητικό και δεν παίρνει πανηγυρισμούς. 
   Η κατάσταση στο Σύλλογο αφορά όλους μας, σήμερα που η επίθεση στον καθένα ατομικά χτυπάει την πόρτα και συλλογικά μόνο μπορούμε να τους αποκρούσουμε. Μόνο η συμμετοχή και κινητοποίηση των εργαζομένων μπορεί να φέρει ένα αγωνιστικό σωματείο, μαχητικό και δημοκρατικό, να παλεύει πραγματικά για τους συναδέλφους. Από πλευράς μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με βάση τις δυνάμεις μας.

Πρόταση Προοπτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: