Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ένσταση της Πρότασης Προοπτικής προς την εφορευτική επιτροπή του ΣΥΕΤΕ

Σήμερα 21/10 ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στην Αθήνα. Στο κτίριο του Γέρακα, έλειπαν τα ροζ ψηφοδέλτιά μας για το Ταμείο Αυτασφάλειας, ενώ στο ΣΥΕΤΕ επίσης δεν δίνονταν τα ψηφοδέλτιά μας για το Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Καταθέσαμε ένσταση και στην τοπική εφορευτική επιτροπή και στην κεντρική εφορευτική. 

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να ελέγχουν αν υπάρχουν όλα τα ψηφοδέλτια και να ενημερώνουν άμεσα για τυχόν προβλήματα.

Οι ενστάσεις που καταθέσαμε:

 

Ένσταση

Συνάδελφοι

Στο εκλογικό κέντρο του Γέρακα σήμερα, στις 13.00 ανακαλύψαμε ότι δεν υπήρχε το ψηφοδέλτιο της Πρότασης Προοπτικής για το Ταμείο Αυτασφαλειας. Μόλις το επισημάναμε στην εφορευτική επιτροπή και τη δικαστικό, ανακάλυψαν τα ψηφοδέλτια και τα τοποθέτησαν κι αυτά τότε, όμως είχαν ήδη ψηφίσει 100 συνάδελφοι όπως μας ενημέρωσαν. 
Ζητήσαμε να διακοπεί η ψηφοφορία, να αφαιρεθούν τα ψηφοδέλτια από την κάλπη για το Ταμείο Αυτασφαλειας και να ενημερωθούν οι συνάδελφοι που είχαν ψηφίσει να έρθουν να ψηφίσουν ξανά γιατί έλειπε το ψηφοδελτίου μιας παράταξης. Όμως η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά παρότι καταθέσαμε ένσταση στην εφορευτική επιτροπή εκεί. 
Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι που είχαν ψηφίσει ότι έλειπε το ψηφοδέλτιο μας και να κληθούν να ψηφίσουν ξανά. Επίσης πρέπει να ληφθεί μέριμνα να μην λείπει κανένα ψηφοδέλτιο από κανένα εκλογικό κέντρο. 

Για την Πρόταση Προοπτικής

Μαρία Ξιφαρα

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: