Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Πρόταση για προσθήκη θέματος στο ΔΣ ΣΥΕΤΕ


Προς τον Πρόεδρο του ΣΥΕΤΕ 

24-1-2020 

Συνάδελφε, 

Λάβαμε χθες την πρόσκληση για τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΥΕΤΕ στις 29-30/2020. Ενώ υπάρχουν αρκετά θέματα συζήτησης, δεν υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τις εξελίξεις με τις αλλαγές που θέλει να κάνει η τράπεζα στον κανονισμό εργασίας και τον κανονισμό αξιολόγησης, δηλ. τις συναντήσεις που έχουν γίνει και τις νέες προτάσεις της τράπεζας. Θεωρούμε ότι είναι κορυφαίο θέμα προς συζήτηση και απόφαση από το Σύλλογο, και θέλει ξεχωριστή αναλυτική ενημέρωση σε όλα τα μέλη του ΔΣ. 

Δεδομένου ότι και η γραμματεία εργασιακών σχέσεων δεν έχει συνεδριάσει παρότι το αιτηθήκαμε, και έχουμε αποκλειστεί με απόφαση της πλειοψηφίας από τις επιτροπές που συναντιούνται με τη Διοίκηση, με συνέπεια ειδικά η κίνησή μας να μην γνωρίζει πολλά ζητήματα ιδιαίτερα για τις πρόσφατες εξελίξεις για τον κανονισμό αξιολόγησης, προτείνουμε να προστεθεί άλλο ένα θέμα: 

«Εξελίξεις για τον κανονισμό εργασίας και τον κανονισμό αξιολόγησης». 

Τέλος, αναμένουμε και την παρουσία της οικονομολόγου και του δικηγόρου του Συλλόγου , που συμμετέχουν στις συναντήσεις και στις διαδικασίες, για πληρέστερη εικόνα όλων , μαζί με τυχόν επεξεργασίες τους γύρω από τα θέματα που τυχόν δεν μας έχουν κοινοποιηθεί και πρέπει να δοθούν στα μέλη του ΔΣ. 

Συναδελφικούς χαιρετισμούς 

Για την Πρόταση Προοπτικής 

Κοινοποίηση: ΔΣ ΣΥΕΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: