Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Για την παρουσία κλιμακίου του Συλλόγου στο χώρο του project remediation

 

Στις 6 Ιούλη λάβαμε πρόσκληση εκ μέρους των συναδέλφων στο κτίριο στην πλατεία Βάθης, γιαι μια ενημερωτική συνάντηση- συζήτηση επί θεμάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους στο έργο, στο χώρο του κτιρίου της πλ. Βάθης.  

Εκ μέρους της Πρότασης Προοπτικής απαντήσαμε τα εξής, καθώς οι συνάδελφοι στα 3 κτίρια όπου στεγάζεται το έργο data remediation μας ενημέρωσαν ότι μετά από 1,5 χρόνο τους επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΣΥΕΤΕ ,χωρίς να έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση:

 

 

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και είναι πολύ καλή πρωτοβουλία εκ μέρους των συναδέλφων.

 

Εκ μέρους της Πρότασης Προοπτικής, θεωρούμε ως πολύ σοβαρή αυτή την εξέλιξη εκ μέρους της Τράπεζας από το Νοέμβρη του 2019, όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει σε ανακοινώσεις μας. Και με αφορμή τη νέα πράξη διοίκησης που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, ζητήσαμε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου για να δούμε πώς θα αντιδράσουμε και σε αυτό το θέμα.

 

Ενημερωθήκαμε ωστόσο ότι ήρθε κλιμάκιο του Συλλόγου την Παρασκευή, χωρίς να έχουμε καμία απολύτως ενημέρωση και η μόνη παράταξη που έλειπε και αποκλείστηκε ήταν η Πρόταση Προοπτικής. 

 

Παρακαλούμε να μεταφερθεί στους συναδέλφους και επιφυλασσόμαστε να επισκεφτούμε το χώρο με την πρώτη ευκαιρία, αφού ως γνωστόν δεν έχουμε κάποια απόσπαση στο Σύλλογο παρότι δικαιούμαστε βάσει εδρών και ποσοστού, αλλά εργαζόμαστε στο δίκτυο.

 

Συναδελφικά και καλή δύναμη

 

Μαρία Ξιφαρά

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: