Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Επιστολή της ΕΑΚ Δ/νσης Data Remediation κτίριο Βάθης προς ΣΥΕΤΕ

 

Προς το Δ.Σ. και το Προεδρείο του  ΣΥΕΤΕ

 

Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επικείμενη , σύμφωνα με όσα μας κοινοποίησε ο Υποδιευθυντής μας , μετεγκατάστασή μας σε κτίριο στην περιοχή των Τζιτζιφιών και συγκεκριμένα στην οδό Θησέως 330.

Η απόσταση από τον τόπο κατοικίας  των περισσοτέρων μας είναι τέτοια ώστε να ανατρέπει αρνητικά  για μία ακόμη φορά τόσο  τον οικογενειακό μας όσο και τον  προσωπικό μας προγραμματισμό και προϋπολογισμό (αλλαγή 3 μέσων μεταφοράς, έως και 2 ώρες χρόνος για να πάει κανείς). 

Σημειώστε ότι η ανάπτυξη 3 χώρων βόρεια (Βαρυμπόμπη), στο κέντρο (Πλ. Βάθη) και νότια (Συγγρού και Πειραιάς), στο αρχικό στάδιο σύστασης της Διεύθυνσής μας ήταν η εξυπηρέτηση των συναδέλφων (όπως και το πέτυχαμε). 

 Αντιλαμβάνεστε ότι σήμερα ύστερα και από την παραπάνω απόφαση, δημιουργείται εκ νέου πρόβλημα εξυπηρέτησης των συναδέλφων.

Λαμβάνοντας  υπόψη ότι το κτίριο που στεγαζόμαστε τώρα, βρίσκεται στο κέντρο των Αθηνών κατά την κοινή λογική  εξυπηρετεί την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μας.

Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας ώστε να παραμείνουμε στο κτίριο της Πλ. Βάθης ή να μετακινηθούμε σε αντίστοιχο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να υπάρξει η απρόσκοπτη μετακίνηση όλων των συναδέλφων  στον τόπο εργασίας τους .                                                                                                                                  

Με τιμή 

ΕΑΚ Πλατείας Βάθης της Δ/νσης Επικαιροποίησης και Ενημέρωσης Δεδομένων – Data Remediation (900)


Δεν υπάρχουν σχόλια: