Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Επιστολή για έμπρακτη αλληλεγγύη


Η Πρόταση Προοπτικής έστειλε χθες την κάτωθι επιστολή στο ΔΣ του ΣΥΕΤΕ, και πάρθηκε απόφαση να δοθεί ένα ποσό. Συνεισφέραμε κι εμείς ως κίνηση από το ταμείο μας, καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν έμπρακτα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ
Αθήνα 23-4-2019

Συναδέλφισσες, -οι,
Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί με ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων πρ. Εθνοκάρτας, ο συνάδελφος Μπ. Β., πατέρας δυο μικρών παιδιών 6 και 8 χρονών αντίστοιχα, 43 ετών, ο οποίος εργαζόταν εδώ και πολλά χρόνια στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων ενώ το τελευταίο διάστημα εργάζεται στο Κέντρο Εξουσιοδοτήσεων της Διεύθυνσης Καρτών, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, καθώς υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο την προηγούμενη βδομάδα ενώ βρισκόταν στον χώρο εργασίας: Δ/νση Καρτών της Εθνικής Τράπεζας, Πειραιώς 74 Μοσχάτο, όπου εργάζεται μέσω της εταιρείας Mellon σχεδόν 20 χρόνια. Ο συνάδελφος Βασίλης νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Άγιος Σάββας και  εντός των ημερών πιθανότατα θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.
Θεωρούμε ότι τις μέρες αυτές των γιορτών, πρέπει κι ο ΣΥΕΤΕ να δείξει έμπρακτη αλληλεγγύη στο συνάδελφο και να είναι παρών σε κάθε παρόμοιο περιστατικό. Δεδομένου ότι η Γραμματεία Αλληλεγγύης του Συλλόγου δεν λειτουργεί, απευθυνόμαστε στο ΔΣ με αίτημα να καταβάλει ένα συμβολικό ποσό οικονομικής ενίσχυσης στον συνάδελφο και με έκκληση προς όλα τα μέλη μας να πράξουν αντίστοιχα.  Οποιοδήποτε ποσό μπορεί να κατατεθεί στο λογαριασμό του «142/88180533»  με αιτιολογία "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ".  Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας.
Συναδελφικά

Εκ της Πρότασης Προοπτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: