Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ανατροπή στη Γενική Συνέλευση Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΤΕ

Ανατροπές συσχετισμών έγιναν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Συνταξιούχων της Εθνικής, στις 11/4. Σε μια μαζικότατη συνέλευση, όπου πέρασαν 2100 συνταξιούχοι, καταψηφίστηκε συντριπτικά με ποσοστό 72% ο διοικητικός απολογισμός, ενώ καταψηφίστηκε με ποσοστό 60% και ο οικονομικός απολογισμός! Ψηφίστηκε διαφορετικός πρόεδρος από την πρόταση του Προεδρείου, παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου δια μικροφώνου, ενώ αποφασίστηκε πανελλαδική κινητοποίηση στις 9 Μάη και εκλογή επιτροπής αγώνα για την κινητοποίηση.

Η Πρόταση Προοπτικής στο ΔΣ του Συλλόγου στις 16/4 πρότεινε ως 1ο σταθμό στη μάχη για την επιχειρησιακή σύμβαση 24ωρη πανελλαδική προειδοποιητική απεργία στις 9 Μάη και συντονισμό με τους συνταξιούχους, με  κλεισίματα καταστημάτων, καταλήψεις, συγκεντρώσεις κλπ. Όμως η πλειοψηφία ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚΕ αρνήθηκε και δεν πήρε καμία απόφαση για δράση ούτε για την επιχειρησιακή ούτε για το ΛΕΠΕΤΕ.

Δείτε περισσότερα, το ψήφισμα της συνέλευσης, φωτογραφίες, ενημέρωση από τη Γενική Συνέλευση των Συνταξιούχων στο μπλογκ της Ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων-Συνταξιούχων ΕΤΕ:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: