Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Διαμαρτυρίες συναδέλφων του Data Remediation προς το Σύλλογο

 

Αναδημοσιεύουμε επιστολές συναδελφων που στάλθησαν σήμερα 16/2 στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου με e-mail, και διαμαρτύρονται δίκαια για τη στάση του Συλλόγου και ζητούν αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδελφισσες του Data Remediation να πάρουν συλλογικές αποφάσεις , σε συνέχεια των αποφάσεων του Δεκεμβρίου που είχαν σταλεί προς τους Συλλόγους



1. Επιστολή συναδέλφισσας προς συετε

 

 

Καλημέρα σας.

Στην χθεσινή  ανακοίνωση του ΣΥΕΤΕ προφανώς δεν χωρούσαν ούτε δυο σειρές για τους 150 συναδέλφους της Διεύθυνσης Επικαιροποίησης και Ενημέρωσης Δεδομένων.

Το μόνο που έχω να πω είναι:  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…

Αλλά εγώ: ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ…

Καλή σας ημέρα,

 

 

 

 

2. Επιστολή συναδέλφισσας προς συετε



Καλημέρα σε όλους ,

 

Διαβάζοντας τη χθεσινή ανακοίνωση αντιλαμβάνομαι ότι οι 150 συνάδελφοί σας στο περίφημο DATA REMEDIATION δεν χωρούν σε κανένα τραπέζι διαπραγματεύσεων με τη σεβαστή  Διοίκηση.

 

Συμπέρασμα δικό μου …….. << το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο >>.

 

 



3. Επιστολή συναδέλφου προς συετε


 

 Κύριοι Συνάδελφοι

 

                             συγκρίνω τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις Νο 3/11.02.2022 και Νο 4/15.02.2022. Όλα αντιστοιχούν ένα προς ένα: τα μεγάλα ζητήματα της Κλαδικής, η πορεία της ΕΤΕ, το ΤΥΠΕΤ, το Δίκτυο, τα Δάνεια Προσωπικού, τα Οδοιπορικά και η Τηλεργασία. Όλα; Όλα, εκτός από το Data Remediation!

Διερωτώμεθα με έντονη ανησυχία όλοι οι εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη Διεύθυνση, ποιος είναι ο λόγος της παράλειψης; Λύθηκαν ξαφνικά όλα τα προβλήματά μας (ο εξαναγκαστικός τρόπος μετακίνησης, η απαξίωση πολυετούς κατάρτισης, η εκτόξευση απειλών περί σχεδιαζόμενης αποσχίσεως, η πραγματοποιηθείσα περικοπή επιδομάτων κλπ); Ή μήπως θεωρούμαστε χαμένη υπόθεση για τον Σύλλογο;

 

Αν εσείς μας ξεχνάτε, εμείς θα σας υπενθυμίζουμε διαρκώς την ύπαρξή μας: δεν παραιτούμαστε από τον αγώνα μας να σώσουμε τις θέσεις μας, να τιμήσουμε τις συμβάσεις μας και να υποστηρίξουμε τα δικαιώματά μας.

Η Διεύθυνση 900 - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ που χρησιμοποιείται ως δοκιμαστικός σωλήνας μεταβολής των εργασιακών σχέσεων είναι το πεδίο στο οποίο θα κριθεί το μέλλον της Τράπεζας αλλά και η αποτελεσματικότητα του Συλλόγου μας.

 

 

Υ.Γ. Μια ιδιαιτέρως ευχάριστη μνεία υπήρξε το κεφάλαιο για τα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ. Μην λησμονείτε, όμως, συνάδελφοι, ότι το πρώτο στοιχείο πολιτισμού σε οποιοδήποτε σύνολο είναι η υποστήριξη του συν-αδέλφου, η μεταξύ μας εμπιστοσύνη και αλληλεγγύη.

 

 

4. Επιστολή συναδέλφου προς συετε

 

 

Kαλησπέρα Συνάδελφοι

Κάτι για το Data Remediation?

Είμαστε ήδη εκτός Τράπεζας και δεν το ξέρουμε;

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: