Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Οικονομική ενίσχυση σε συνδικάτα της Τουρκίας για το φονικό σεισμό και ευχαριστίες

Η κίνησή μας έστειλε ένα συμβολικό ποσό στο Συνδικάτο κλωστουφαντουργών BIRTEK–SEN της Τουρκίας, από το ταμείο της και από ενίσχυση από συναδέλφους, ώστε να σταλεί ένα έμβασμα και να μην υπάρχουν πολλές τραπεζικές προμήθειες.

Δημοσιεύουμε την απάντηση του Συνδικάτου και το μήνυμά μας, στα Τουρκικά και μεταφρασμένο.

Η αλληλεγγύη μπορεί να νικήσει!


28/2/2023

Ευχαριστούμε πολύ για την αλληλεγγύη σας εξ ονόματος των Τούρκων και Σύριων εργατών που ζουν στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας.
Σ’ αυτόν τον σεισμό είδαμε για άλλη μια φορά πόσο σημαντική είναι η ειρήνη, η αδελφοσύνη, η διεθνής αλληλεγγύη και η υποστήριξη της διεθνούς ενότητας της εργατικής τάξης σαν απάντηση (απέναντι) στον πόλεμο, στον ρατσισμό και στην εχθρικότατα ανάμεσα στους λαούς.  
Θα επουλώσουμε τις πληγές αυτής της μεγάλης καταστροφής με αλληλεγγύη και αγώνα. Διεθνείς χαιρετισμούς στα ταξικά αδέλφια μας στην Ελλάδα.

 

Μεχμετ Τουρκμεν
Γενικός Διευθυντής Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων στην Κλωστοϋφαντουργία και το Δέρμα


Türkiye’de deprem bölgesinde yaşayan Türkiyeli ve Suriyeli işçiler adına, bu değerli dayanışmanız için çok teşekkür ederiz.
Savaşa, ırkçılığa ve halklar arasında düşmanlığa karşı  barış’ı, kardeşliği, uluslarası dayanışmayı ve işçi sınıfın enternasyonal birliğini savunmanın ne kadar önemli olduğunu bu depremde bir kez daha gördük.
Bu büyük felaketin açtığı yaraları dayanışmayla ve mücadele ile saracağız. 
 Yunanistan’daki sınıf kardeşlerimize enternasyonal selamlar. ✊✌️👋 

Mehmet Türkmen 
BİRLEŞİK TEKSTİL DOKUMA VE DERİ İŞÇİLERİ SENDİKASI (BİRTEK-SEN) 
Genel Başkanı


 24/2/2023

Hello from Greece.

We express our international solidarity for the people in Turkey in the regions that suffer from the powerful earthquakes on February. We are deeply sorry for the thousands of victims, the orphans children and the homeless people. We struggle and hope people in the Mediterranean and all over the world have peace and social care, not wars and nationalism.
The majority of people in our country express sympathy and solidarity and sends help with a lot of ways. We sent you for support a symbolic amount at your account, from employees of National Bank of Greece, 865 euros.

Solidarity from Greece

Protasi Prooptikis - Independent Left Movement of Employees of National Bank of Greece

24/2/2023

Şubat ayında şiddetli depremler sonucunda zarar gören Türkiye'deki insanlar ile uluslararası dayanışmamızı ifade ediyoruz.

Binlerce mağdur kişi, kimsesiz ve yetim çocuk için derin üzüntü duyuyoruz. Akdeniz ve dünyanın her yerinde bulunan insanların savaş ve milliyetçilik değil, barış ve sosyal bakım içinde yaşamaları için mücadele ediyoruz. Ülkemizdeki insanların büyük bir çoğunluğu sempati ve dayanışma içinde olduklarını ifade etmekte ve birçok şekilde yardım göndermektedir. Yunanistan Ulusal Bankası çalışanları, sembolik bir destekte bulunarak 865,00€ hesabınıza göndermektedir.

 

Yunanistan’dan Dayanışma

 

Protasi Prooptikis - Yunanistan Ulusal Bankası Çalışanları Bağımsız Sol Hareket  

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: